1Busraaa Mtluannisss bence var görünüyor canım benim ilk testim bu kadar bile görünmüyordu emin olmam için Fazla test varda tekrar yap yada yarın kan ver beta hcg baktırcam de başlangıç varsa çıkar
Hazal0113 Mtluannisss yaa bende böyle öğrendim inşallah sizde hayırlı haber alırsınız kan tahlili yaptırın yarin
Mtluannisss Happy_days rabbim gönlünden geçeni ömrüne nasip etsin inşallah hayırlı ve kolaylı şekilde kucağınıza almayı bu gecenin hürmetine ❤️ :)
Mtluannisss 1Busraaa hiç duramadım kan vermeye geldim bile 2 kaybım var ve 1 yıldır olmuyordu umarım pozitifi görürüm 🤲🏻
1Busraaa Mtluannisss ayy inşallah pozitif haber alırsın beklemezsen e nabızdan kontrol edersin bize de haber ver merak ettim ama bence pozitif 🩷
Mtluannisss 1Busraaa betam 36 çıktı yani gebelik var demek inşallah sağlıkla artar canım Rabbim seninde gönlüne göre versin 😻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
GEBES3 Mtluannisss ayy çok sevindim hemen yeni hamiş olarak arkada kalan bizlere dua edin 🫠🫠🤲🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻
1Busraaa Mtluannisss ayyyy çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Biraz klasik gelecek belki ama 3. Ayına kadar 4. Ayına kadar kimseye deme bence ailen hariç bu arada ben de 32 haftalık hamileyimmm 🩷
Hazal0113 Mtluannisss yaa gözün aydın canm merak etme artar ben daha çok düşük öğrenmiştim benimki 26 çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻