Zamann çok hızlı geçiyor daha sanki dün burda hamilekte şöyle mi olur böyle mi diye konuşurken şimdi yanımda kırk günlük bir prensessss varr🥰🥰 hepinizz saglıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🤲
Kızımın kırkı çıktı kızlarrr 🤲🎉🎉🎉🎉
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
yeni_anne2 Allah bağışlasın inşallah sağlıkla sevgiyle büyütün inşallah 🌸
Leylasiva21 Allah razı olsun çok teşekkürler amin inşallah 😊🤲
yeni_anne2 maşallah darısı bana🧿🥰 ben de kız bebek bekliyorum Mayıs ayında kucağıma alacağım Allah izin verirse
Bizde 45 günlük olduk canm aynen vakit geçiyo çok hızlı 🥲🥰
Turuncukadin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊🌸🤲
fatsfats-92 evettt saglıka büyüsünler senin kanaman nasıl oldu konuşmuştuk geçenlerden de iyi misin
yeni_anne2 36.günde kesildi canm şükür doktorda iyi dedi sen nasılsın bebiş nasıl
fatsfats-92 çok sevindim senin adına bende bugun kırk kontrolüme gittim doktorum yumurtlalıkların gerı gelmıs dikkat ett en ufak hatta da hamıle kalırsın dedi 🤣😅😅
Amann yok dedim dikkat ederim hocam bir sorun yoktu şükür geldik evimize 🌸
Maşallah 🌸
Allah size bağışlasın 🩷
Anonymouse aminn Allah razı olsun 🌸🤲
yeni_anne2 Maşallah canm😂 Ben doğum kontrol hapına başladım Zylnda ya aman diyim sende dikkat 😂
yeni_anne2 sağlıkla büyüsün nice 40ları olsun inşallah bizde 43 günlüğüz👶🏼🩵
yeni_anne2 sağlıkla büyütün🌺 40 gün nasıl geçti? Uyku, beslenme nasıldı? İkizlerimin doğmasına az kaldı, bugün bir panik tuttu aniden.
- Düzenlendi
yeni_anne2 Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. biz de 37 günlük olduk gaz sancılarından bebeğimin uyanıkken sürekli huzursuz oluşundan bir gün bir ay gibi geçiyor tadını çıkaramıyorum anneliğin zaten yalnızım annem de kalmadı lohusalıkta yanımda beş gün kaldı gitti o kadar zorlanıyorum ki 😔