Sağlıkla büyütün ♥️
Kızımın kırkı çıktı kızlarrr 🤲🎉🎉🎉🎉
- Düzenlendi
Merloza uyku mu o ne ki🤣😅
Kendisine veda edeli çok oldu ćok şükür öyle böyle geçti güzell geçti en önemlisi sarılık hemen geçsin derseniz beslenme saat başı olurr 2 saat de bir olurr uyanmıyorlarsa burunlarını sıkkın altını açın ıslak mendille ayak silin asla uyanmıyorlar demeyin mutlaka yesinler karnı toktur demeyin uyandırıp uyandırıp beslemeye çalışınn ɓizim kan uyuşmazlığı vardı sarılık uzun surer dediler ama ben gece gunduz uyumadım hep besledim sarılığı kaka ve çişle de atıyorlar onu da takip edebilirsiniz doyup doymadıklarını anlayabilirsiniz günde 4 yad 6 çişli bezz olsa iyidir her beslenme sonrası mutlaka gazlarını çıkarttın ki hem siz hem onlar rahatt etsinler ben hep ilk günden beri desteksiz baktım ilk çocuk benimde öyle lahusa psikolojisine de girmeyin sakkın kendinizi hersey çok kötü diye bunaltmayın ben aynı normal hayatıma devam ettim eminn olunn herşey insanın elinde en önemlisi Havva güzell oldukça yıkayın ki çabuk toparlasınlar kendilerini onlar için yıkanmak gelişimleri içın cok iyi hem uyku ıcın Dr ıyı rahat ve uzun uyurlar rahatlayıp
babyiscoming_ aminn inşallah Allah razı olsun canım🌸🥰 sağlıka büyüsünler inşallah
mahirsmom canım inan ben ilk günden beri 40 gündür tek başına baktım sıfır destek ilk çocuk gece calışan bir eş yanlızdım hep anlıyacan ama asla kendimi düşürmedim aynı şekilde hayatıma devam etmeye çalıştım ben her beslenme sonrası gazını çırakıp mutlaka öyle yatırıyordum kendinizi o psikolojiye sokmayın herşey insanın elinde emin olun bir kaç ay sonra bu günleri gülerek hatırlıycaz o yüzden kendinize zehir ederek heba etmeyin 🌸🥰
yeni_anne2 bir ay eşim yanımda olacak, beraber bakıcaz. Sonrasında tek başıma olucam. Mama takviyesi yapıcam ikiz oldukları için. İzmir de yaşıyoruz, sıcak zaten buralar bol bol duş aldırmakta sorun olmaz 😅 bir kaç arkadaşa sordum uyku nasıl diye, uyku ne yenilen birşey mi dediler 😅
yeni_anne2 inşallah öyle olur Allah size de kolaylık versin 🥹🌸 benim eşim akşam ve hafta sonları hep destek sağ olsun ona şükrediyorum
Merloza Allah kolaylık versin inşallah saglıkla kucağınıza alın
mahirsmom nee güzelll saglıka büyütün inşallah 🌸🥰