• Bebek İsteyenler
  • Bayram da bebek sorususuyla üzüntüsüne üzüntü katılacak olanlar ?

Nisannurr ben korunuyordum istemiyordum soranlara da hayırlısı olsun deyip geçiyordum siz de takmayın takarsanız olacagı varsa da olmuyor. 1.5 snem dolunca hap ı bıraktım simdi 34 haftalıgım her sey nasip

koza08 kesinlikle hiç mi yok diyorlar bide yok var ya azıcık kiyada köşe de eve hapis ediyorum yemin ederim agzinlara çarpasim geliyor 🙄ama ah almayı hafife alıyorlar ben Allah’a havale ediyorum beddua etmem ama onca insanın içinde bana onu sordu ve o cevabı verdiği için dedim yani madem bu rahatlıkla Allah sana ve yetiştirdiğini çocuklarına da versin dedim çünkü gerçek den üzdü

Nisannurr kesinlikle valla sanki biz doktor bilmiyoruz gitmiyoruz şu doktor var bide ona git diyorlar en son ne zaman gittin diyolar

mucizemom8 hiç mi yok ne ya. Ben aile ve akrabalarımdan uzağım her bayramda gidemiyorum ama ona rağmen yetiyorlar yani. İnsan kalabalığa girmek istemiyor gerçekten. Psikolojik olarak çok zor süreçlerden geçiyorum. Bir de insanların sırf merak duygusunu tatmin etmek için kurban seçiliyoruz. Ama herkesin sınavı ayrı. Bir şey diyemiyorum. Sırf bu sebeple tüp bebek tedavisi olduğumu kendi ailem hariç en yakın arkadaşım dahi kimse bilmiyor. İnsanlar çok acımasız maalesef.

Nisannurr Ne densiz insanlar var ben kimseye sormam belki.istemiyor belki hazır değil.Yahut bir sorun var istiyorda olmuyor bunları tahmin etmek zor değil sizi ilgilendirmez deyip ağızlarının payını verin gitsin

koza08 kesinlikle çok acımasız iğrenç kötü kalplerini böyle tatmin ediyorlar ben asla sormam şahsen benim olasa da sormam kimseye ama insanlar o iğrenç dillerini tutuyorlar sorun kimde diyen mi yok kocan da var mı bişey diye bile soruyorlar yani şuan o kadar sinirleniyorum ki aklıma geldikçe bazen bir gün birine ağzımdan küfür çıkacak vallahi çünkü hak ediyorlar evet hiç mi yok diyor sanki dalga geçiyor gibi

mucizemom8 valla neler neler duyuyoruz. İnsanın bir şeyi anlaması için yaşaması mı gerek bilmiyorum. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde geçmiş olsun için arayıp zayıfsın ya ondan mı oldu diyen oldu. Zaten hayatımın şokunu yaşamışım. Kürtajdan yeni çıkmışım hastane yatağında yatıyorum. Duyduğum cümle buydu. Hala içim acıyor düşündükçe. O psikolojiyle bir de kendini suçlu hissettiriyorlar. Sanki ben sebep olmuşum gibi.

koza08 gerçekten çok acimasizlar zayıflık kilo ne alaka nice kilolu var zayıf insanlar var sağlıkla doğum yapıyor bu bizim imtahanımiz ama işte insanlar aynısıni yaşaması dileğiyle diyorum çünkü gerçekten soruların dan meraklarin dan bıktım benim ilki kendi düştü iki kürtaj oldum o his çok zor Allah bir daha yaşatmasın rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah bizede hayırlısıyla kolaylıkla 🤲

mucizemom8 bu bayram boynu bükük son bayramımız olsun. Allahım inşallah bu yolda emek harcayan tüm kardeşlerime ve bana sağlıkla gebelik nasip etsin. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

koza08 amin inşallah canım amin cümlemize rabbim nasip etsin seneye inşallah bizim de hayırlısıyla sağlıkla kucağımız da olsun inşallah ♥️🤲

Nisannurr canım insanlar susmaz bebeğin olur bu sefer 2. Bebeği sorar o yüzden insanları kafana takma bile bende 2 buçuk senedir evliyim bana soranlari şuan düşünmüyoruz diyip geçiyorum sende üzme kendini boşver 🥰

Soru sorulunca ne diyeceğini bilemiyor insan. Duygusal yaklaşıyor. Bizim de 2 buçuk yıl sonunda tedavi ile oldu. Sebep de yoktu her sey normaldi. O süreçte şunu öğrendim ben de düşünüyoruz nasip vs demek yerine henüz düşünmüyorum demek daha iyi. Hatta bu konuların konuşulmasından bile rahatsız olduğunu dile getirebilirsin çünkü özel bir durum. İlla olup olmaması ile alakalı değil. Uluorta yerde falan soranlara sinir olurdum ben de. Zaten çoğu sen ne dersen de kafasında olmuyor galiba diye kuruyor.ne desem diye çok düşündüğüm oldu benim de böyle kalabalığa karisacagim zamanlarin öncesinde ama sonra bıraktım. Ama her şeyin bir zamanı var o zaman geldiğinde anlıyorsun bazı şeylerin yaşanması gerektiğini. Rabbim bekletmesin, hayırlısıyla, en doğru,sağlıklı ve güzel zamanda gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🌸

yumakkk insanın halinden sadece aynı yoldan geçenler anlıyor geri kalanı boş teneke gibi ses çıkarıyor maalesef. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım, amin inşallah tez vakitte bana da isteyen herkese de nasip eder rabbim

Nisannurr aynen öyle. Hatta bunları hissetmenin de çok normal olduğunu ve geçeceğini düşün, hayal et bir de tavsiyem bu olabilir. Bir nebze insanı rahatlatıyor. Cok teşekkür ederim, Amin inşallah. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu güzel dualarımız kabul olsun inşallah 🤲🏻🤍

Nisannurr tabiki hadlerini bildirerek insanlar üzüldüğünüzü anlayınca daha çok üstünüze gelirler. Kimsenin benim yatak odamı sormaya haddi yok diyeceksin kalacaklar öyle. Nefret ediyorum böyle insanlardan. 5buçuk yıllık evliyiz yeni istemeye başlamıştık bizde çok maruz kaldık olmuyor mu yapmıyonuz mu diyenler oldu aaa yokmu çocuğun diyenler oldu verimsiz tarla yorumu oldu şuan 6 haftalık hamileyim Rabbım isteyince hiç beklemediğimiz bir anda bizi bekletmeden verdi. Şimdi benim hevesim bile yok çevreme söylemeye. Ne kadar geç o kadar iyi. Allahım sizede kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Sizi üzmelerine izin vermeyin.🌸