Eceguldemir bezelyecik beeeen 🤦♀️ Kendimi azıcık iyi hissedince korkuyorum resmen bulantım olsun diye bekliyorum
Akbulut Merhaba herkese bugün itibariyle 8haftalık olduk biz de kalp atışını Salı günü duyduk şükür ama kese etrafında kanlanma da var 😭porgestan kullanmaya başkadım ve korkuyorum açıkcası ayakta kalmamaya çalışıyorum fakat öğretmenim pek mümkün olmuyor akşamları da saat 9 u zor görüyorum sürekli halsizlik ve uyku hali mevcut
bezelyecik Akbulut kanama bende de oldu maalesef kese etrafında varmış dikkat etmek gerekiyor.ben de memurum iki haftadır raporluyum pzt başlıcam işe korkuyorum tekrarlar diye 😞
Eceguldemir A_S_K aminn canım ya o sesi duymak çok başka bir duygu🥰 inşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz ♥️
A_S_K Eceguldemir valla ikinci kontrolüm olacak ama evin doğalgazıyla uğraşıyoruz kalorifer sorunu sanırım kontrole 1 hafta daha gec gideceğiz gec gidersem bebeğe bir şey olöaz dimi?
bezelyecik Eceguldemir yalnız değilmişim. Bulantı olunca da of puf çekiyorum olmayınca da “Allah’ım nolur bişey olmasın”😂
Cagladevecioglu Emineyhntkl benimde bugun bi mide yanmam var dun leke vurdu doktora gittim progestan verdi bugun agizdan aldim yattim sabah yine vurdu tutunma lekesi dedi doktor kan gbi degil kahverengi degisik korktm cok bugun yatislardayim :(
Emineyhntkl Cagladevecioglu Cagladevecioglu Bol bol dinlen ağır işler yapma sakın. İnşallah geçer biran önce🙏🏻
Eceguldemir A_S_K yok canım olmaz Allah’ın izniyle düşünme öyle sen ben de gidememiştim ve ağlıyordum evde bebeğim iyi midir diye boş yere üzmüşüm kendimi de bebeğimi de 2 defa gittim bende şimdi 1 ay sonra çağırdı
A_S_K Eceguldemir İyi bari içim rahatladı dert etmeyeyim zaten me öidem bulandı ne baş dönmesi yaşadım iyi giden bir gebeliğim var göğüslerim acıyordu onlarda azaldı şimdi uyku hali ve acıkma sışında iyiyiz şükürler olsun 🙏🏻
Eceguldemir bezelyecik bu sefer de çok şükür bebişlere kavuşuruz başlarız aman bir şey olmasın demeye o korku da ömürlük olur artık 🥰
Eceguldemir Çok güzel ya hepimizin içinde hemen hemen aynı büyüklükte bizi hayata bağlayan minicik yavrularımız var farklı yerlerde bile olsak birlikte büyütücez bu zor zamanları birlikte atlatıcaz kimimizin ilk tecrübeleri 💕 birde şey çok güzel ileride bizimkilerin yolu kesişir de farkında olmadan yeniden tanışırız falan 😄 A_S_K bezelyecik Seymahatunn zehradem