A_S_K Eceguldemir İyi bari içim rahatladı dert etmeyeyim zaten me öidem bulandı ne baş dönmesi yaşadım iyi giden bir gebeliğim var göğüslerim acıyordu onlarda azaldı şimdi uyku hali ve acıkma sışında iyiyiz şükürler olsun 🙏🏻
Eceguldemir A_S_K ne güzel ya benim bulantım çok fazla günlük yaşantıma devam etmekte zorlanıyorum baya o yüzden tadını çıkar 💕
A_S_K Eceguldemir Olmayınca da acaba sorun mu var neden olmadı psikolojisine bürünüyor insan ama doktorum şanslı gebeysen olmaz demişti içim rahat 😁
Eceguldemir Çok güzel ya hepimizin içinde hemen hemen aynı büyüklükte bizi hayata bağlayan minicik yavrularımız var farklı yerlerde bile olsak birlikte büyütücez bu zor zamanları birlikte atlatıcaz kimimizin ilk tecrübeleri 💕 birde şey çok güzel ileride bizimkilerin yolu kesişir de farkında olmadan yeniden tanışırız falan 😄 A_S_K bezelyecik Seymahatunn zehradem
Seymahatunn zehradem tavsiye değil belki ama belirtiler bulantı iştahsızlık tam o hafta başlıyo malesef
Nurpamuk Esm_Nzm benim hamile kaldığımdan beri akıntım vardı ıslak geziyordum neredeyse şimdi 10 haftalığım zamanla azaldı ama arada oluyor yine