PembeKoala 5 haftalık olduk henüz minik bir kuru üzüm kadarız 😍 Mide bulantıları iştahsızlık yok sadece erkenden uykum geliyor çok esniyorum
A_S_K Ebrutn bizde bugün 7+6 olduk. 10-15 Ekim gibi inşallah kucağıma alırım sizler nasılsınız? Kaç haftalık? Nasıl geçiyor hamilelik?
Busraa32 Ebrutn 6+4 deyim bende hiçbir rahatsız edici belirti yok çok şükür inşallah böyle devam eder 🙏🏻
Emineyhntkl Cagladevecioglu Artık öyle değilim ne yazık ki 😇7. haftaya girdik başladı bulantı tiksinme 🙄😇
Eceguldemir Şükür burda Ekim anneleri de varmış 💕💕 merhaba canlar ben de 7. Haftadayım kalp atışını duyduk çok şükür 🙏
A_S_K Emineyhntkl Eceguldemir bizde yarın gidicez kalp atışını duymaya Ekim annelerimdua edin bir sorun olmasın sağlıklı olsun bebeğim 8+6 olduk 😁
Cagladevecioglu Emineyhntkl benimde bugun bi mide yanmam var dun leke vurdu doktora gittim progestan verdi bugun agizdan aldim yattim sabah yine vurdu tutunma lekesi dedi doktor kan gbi degil kahverengi degisik korktm cok bugun yatislardayim :(
Eceguldemir A_S_K aminn canım ya o sesi duymak çok başka bir duygu🥰 inşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz ♥️