kubb Selam, ben de 5+3 teyim. 💐 Birşey soracağım mide bylantınız, kusma ne zmaan başladı çok merak ediyorum. Ben de bişey yok 👀
Gmzyrli kubb 5. Haftanın son günlerinde aniden başladı. Çok şiddetli değil benimki. Öğürmüyorum ama midem mutsuz😂 Aynı zamanda tiksinmem de yoktu ama bulantıyla beraber o da başladı
Deletedmom2 kubb bende 5+6 haftalığım neredeyse hiç bulantım yok hiçbir belirtimde yok böyle olsa keşke hep :)
Emineyhntkl Merhabalar bizde 5+3üz bugün. Son iki gündür iştah artışım oldu. Bu şekilde olan var mı acaba?? Normal mi 🙊
Svcn06 Benim fasulyemde 7 haftalık☺️ Doğum ekim gibi görünüyo günler çabucak geçsin hareketlerini hissedeyim istiyorum👼
Deletedmom2 6+4 benimde Hiç belirtim yok diye geçinirken üç gündür bulantılarım başladı zar zor yemek yapıyorum birde ağlama krizleri başladı ev dağınık diye ağlarken buldum kendimi sonra annemi özledim derken baktım haberlere ağlıyorum dedim tamam bunlar hamilelikten 😁
Bsramhtp Emineyhntkl bizde hakkarideydik ama ben bu yaz İstanbula ailemin yanına geldim cok yanlız kalıyordum eşim gidince