Lem Ruzgargulus yulafı nasıl tüketiyorsunuz günlük mü yani ben muz her gün bir tane yemeye çalışıyorum kefir bir bardak içiyorum kuruyemiş yemeye çalışıyorum başka yaptığım bişe yok ama 28+5 te bir kilo dedi bana
Ruzgargulus Lem yulafı gün içinde degilde gece akşam yemeginden sonra sürekli acıkıyorum yogurt pekmezle açlıgım gidicek şekilde yiyorum. Kilo konusu birazda genetikle alakalı bence
Sehnur yasemin__hemsire 32.haftada gittim 2300 dedi kilosuna 2 hafta sınra gittim 2800 olmuş önden gidiyor dedi önden gitmesede 34. Haftada en 2400 olur sen canını sıkma doktoruda değiş imkanın varsa hamile bir kadına bu tarz konuşması hiç hoş değil
tugbaalpmumcu 17 haftalık gitmiştim 183gr bir dahaki randevum detaylı ultrason bakalım ne kadar beslenmişiz 🤭
Zhr_mom1 Umudunannesi42 dn kontrol vrdı 32ci haftadyız 2265 gr ahududum bugun 32/1 iz. 3 hafta sonraaa kontrol🙏sağlıkla gelsnlerrrrrr
Sedakrt yasemin__hemsire benim doktorum hiç öyle bir tahminde bulunmadı haftasıyla uyumlu dedi hatta. Doktordan doktoramı değişiyor anlayamadım açıkçası oğlumda hatırlamıyorum inanın 6 yıl olacak neredeyse
SemaaK123 Umudunannesi42 tam 32 haftalık kilosu 2300 ortalama 2 hafta önden gidiyor ve doktorum böyle giderse normal doğum hakkında biraz zor gibi konusuyor aşırı moralim bozuldu
SemaaK123 Mrvsmt2502 papatyam3301 benimki de tam 32 haftalık 2300 kilosu 2 hafta önden gidiyor bu gidişle normal doğum zorlaşır dedi benimde moralim çok bozuk