Lem Ruzgargulus merhaba doktorunuz bişey dedi mi haftasına göre iri bebek sizin ne yiiyorsunuz acaba maşallah
Ruzgargulus Lem ilk oglumda 4 kg dogmuştu. Doktorumda ilk oglumun kilosunu sordu zaten iri doguruyormuşsun dedi sezeryan olacagı için sıkıntı görmedi. Yulaf kuruyemiş kefir kaşar muz sık sık tüketiyorum
Mrvsmt2502 Turuncukadin doğum zor oluyor yoksa iyide ilkinde dikişim çoktu bunda kilo almasın diye uğraşıyorum yine aynı🥲
Turuncukadin Mrvsmt2502 yaa doğrudur. Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübem yok hiç 30+0da 1550 Gr dedi doktor şimdi kaç oldu bilmiyorum 31+4 oldu
yasemin__hemsire Sedakrt onunda kilosu böyle miydi benimkine karın çevresi on gün geriden geliyo dedi üzüldüm 2.5 çok zayıf🥺
Sedakrt yasemin__hemsire benim doktorum hiç öyle bir tahminde bulunmadı haftasıyla uyumlu dedi hatta. Doktordan doktoramı değişiyor anlayamadım açıkçası oğlumda hatırlamıyorum inanın 6 yıl olacak neredeyse
yasemin__hemsire Sehnur bende öyle düşündüğümü söyledim bence 3 u bulur en azından dedim çok iyimsersin dedi😁 sonuçta daha 5-6 haftam var doğuma .,🙏
Sehnur yasemin__hemsire 32.haftada gittim 2300 dedi kilosuna 2 hafta sınra gittim 2800 olmuş önden gidiyor dedi önden gitmesede 34. Haftada en 2400 olur sen canını sıkma doktoruda değiş imkanın varsa hamile bir kadına bu tarz konuşması hiç hoş değil
Lem Ruzgargulus yulafı nasıl tüketiyorsunuz günlük mü yani ben muz her gün bir tane yemeye çalışıyorum kefir bir bardak içiyorum kuruyemiş yemeye çalışıyorum başka yaptığım bişe yok ama 28+5 te bir kilo dedi bana