momof3 2424aa evet canım bu attığım sabah yaptığımdı.Sabah uyanır uyanmaz yapicam tekrar insallah koyulasır.Atarım insallah 🙏🏼
Nazsuuu momof3 çok ince bı cizgi görüyorum ama yok gibi de ben gebeliğimi bu testle öğrendim benimde silikti sonradan 4 tane denemiştim ama kaç dk çıktığı önemli
momof3 Meridaily Aslında çok yanıldım almak istemiyorum ama erken gebelik testi mi denesek ya bilemedim ki 🥹
Meridaily momof3 testi yaptıgımda çatlatma iğnesinin 14.günüydü. Bugün 15 e girdim. Sanırım 17,18.günde adet oluyormuşuz hamilelik yoksa. İğne yüzünden ne zaman adet olacagımı da bılmıyorum ki bu ay karıştı takvim😁
Meridaily momof3 ben bir kaset bir de erken gebelik aldım awox 🥹yarın ve çarşamba yapıp adet olmazsam kan vereyim dedim. Korkuyorum da yapmaya Of 🤣 ben de o kadar çok negatif yive yalancı pozitif gördüm ki çıkan çizgilere de inanamıyorum 🥴
momof3 Meridaily Kesinlik yaa ben de öyle inşallah bu kez gerçekten vardır da kopkoyu görürüz kanda yükselir.Testin de varmış işte sabah uyanır uyanmaz yapiyoruz haber veriyoruz 😍😍
momof3 Meridaily Yine dünkü gibi canım yaa belli belirsiz bir kırmızılık 🥲 Benim bat bugün hiç regl belirtim yok sen ne durumdasın belki geç döllenme falandır yaaa