momof3 Meridaily Senin bat ne zaman canımm? Regl günüyse ya da geçtiyse gebelik olabilir ben ikinci gebeliğimi ovülasyon ile öğrenmiştim 🥹💕 Ay hadi insallah ikimizde de vardır bayram hediyesi olur bize yaa
momof3 Meridaily Yani olabilirrr umut var hala ikimiz için de ama benim karnım ağrımaya başladı gittikçe azalıyor umudum açıkçası 🥹
Meridaily momof3 o ağrı hamilelik belirtisi de olabiliiir🥹 benim de ağrıyıp ağrıyıp geçiyor kuzum anlamadım ki. Adet oldum diyorum akıntı sadece.
momof3 2424aa yaptım canım yazdım ya.Yine netleşme yok açıkçası o yüzden foto çekmedim.Yarın sabah artık erken gebelik testiyle tekrarlarım varsa var yoksa yok bir daha da yapmam heralde.Moralim bozuluyor üzülüyorum.Bugün regl günüm ağrım var galiba olucam zaten
momof3 Meridaily hadi yaaa 🥹 ayy hadi insallah.Benim de aynı şekilde normal akıntı geliyor reglim lekelenme şeklinde başlar benim ama o da yok 🥹 Yarın yine mi test yapsak bilemedim yaa off
cakirbebek Meridaily ya benimde bugün resmen adet ağrısı oldu hani böyle rahim açık hissedersin tam kan akar ya onun gibiyim 3-4 gün var adete olacak gibi hissediyorum ☹️
Meridaily momof3 ben awox yaptım kuzum belli belirsiz yine. Fotoda net değil kendım görüyorum🥴 benim de lekeyle başlar yok daha ağrı var sadece. Yarın kavin verecegım artık
momof3 Meridaily Ayy Awox da kuruma bile çıkmıyor diyorlar hadi inşallahhh bakalım canım. 🥹 Ben de yaptım az önce erken gebelik testi markasını hiç hatırlamıyorum duymadığım bir markaydı baya silik çıktı ama var 🥲 Yarın ben de mi kan versem bilmiyorum regl olmazsam gecşkmemin 3. Günü olacak 🤭
Meridaily momof3 evet kuzum öyle diyorlar kıl gibi de olsa çıkarıyormuş 🥹 ay verelim mi yarın kan ya, senin de bariz çıkmış çizgi 🥹
2424aa momof3 evet göz yanılması yaşamamisim gerçekten var çok sevindim git kan ver canim 🥰 gözün aydın 🙏🏻🥰
momof3 Meridaily Ayyy hadi inşallahh.Yarın sabah tekrarlayacağım ben yine çizgiyi görürsem hemen kan vermeye koşarımm inşallah ikimiz de hamileyimmm yazarız buraya 😍
momof3 Meridaily Cok korkuyorumm kan vermekten açıkçası,çünkü geçtiğimiz aylarda yalancı pozitifleri görüp kan verdim negatifti çok moralim bozulmuştu travma oldu resmen 🥲 Bir yandan da netleşsin bir an önce herkese bayram hediyesi olur diyorum varsa 🤭
momof3 2424aa Meridaily Lekelenmem oldu yaa çok üzgünüm galiba regl başlıyor 🥲 predictor aldım olsa çok daha net çıkardı gözle bile zor görünüyor maalesef yok sanırım ☹️
momof3 2424aa Ay gerçekten mi yaa hadi insallah canım 🥹😍 Yarın kan vereceğim inşallah güzel haberi paylaşırım seninle teşekkürler
Meridaily momof3 kuzum yerleşme kanaması olabilir mi acaba devamı gelecek mi bekle bakalım. Ama predictor bile vermiş çizgiii olmasa hiç çıkmazdıı🥺