momof3 Arkadaşlar bat yarın,aslında erken yumurtladım yalancı pozitif gördüm bir hafta önce ama yıkılmadım ayaktayım kasık batmam devam edince yine test yaptım bugün böyle çıktı sizce ? Çıplak gözle çok daha net aslında 🥲🥲 
2424aa momof3 altına flaş tutup bakın daha net belli olacktir varsa göz yanılması değilse aşırı silik görüyorm bende inşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım 🥰
gokcekocyigiit momof3 ben göremedim, erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapın derim, hakkınızda hayırlısı 🙂
Nazsuuu momof3 çok ince bı cizgi görüyorum ama yok gibi de ben gebeliğimi bu testle öğrendim benimde silikti sonradan 4 tane denemiştim ama kaç dk çıktığı önemli
momof3 2424aa flaş tutmadan bile belli aslında gözle daha kolay görülüyor ama yalancı pozitif görmekten çok yoruldum üzülmek istemiyorum 😥
momof3 gokcekocyigiit teşekkür ederim amin 🙏🏼 Erkek testler beni çok yanılttı o yüzden almak istemiyorum artık :( Varsa bunlarla koyulaşma takip edeceğim
user2524 Ayy üzgünüm ama hiç göremedim ben birde kaset test gecikince daha doğru oluyordu. Daha net çıkması için erken gebelik testi deneseniz
momof3 user2524 Sacece predictore güveniyorum artık erken testlerde o da kan testiyle aynı fiyat burada 🥲 Bakalım 2 gün bekleyeyim insallah vardır
gokcekocyigiit momof3 her hamilelikte erken test ile öğrendim ben, bunu yapıyorsanız da sabah ilk idrarla yapın, hayırlısı 🌸
momof3 gokcekocyigiit Sabah ilk idrarla da yaptık aslında ama freely marka ona güvenemedim açıkçası onu da atayım
momof3 2424aa Aslında görünüyor gerçekten durun sabah ilk idrarla yaptığımı da atayım o biraz dah netti ama markasından ötürü güvenemedim