Awox Test Yaptımmmm
Benim test sonucuma da bakar mısınız bende Awox yaptım emin olmak için testi açtım sonra bu şekilde çıktı
zymp peki adet gecikince mi yaptınız yoksa bir kaç gün öncesi mi bende bugün yaptım adetime 4 gün var en son 28 de olmuştum testim bmyle çıktı sizce
gulsen_kayali adetim daha gecikmesine bir gün kala yapmıstım
gulsen_kayali bence gebesiniz 2 cisi silik çıkmıs
gulsen_kayali ya bence sende hamilesin canım benim de şuan testim daha da koyulaşti inşallah vardır ikimizde de🥰🥰
_durununannesi
İnşallah canımmm inşallah Allahım kolaylıkla huzurla geçireceğimiz hamilelik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim adetime 4 gün var senin günün geldi mi peki ?
- Düzenlendi
gulsen_kayali amin canım benim 2 gun var benim günüme
_durununannesi bencede hamilesiniz awoxun yanıldığını hiç görmedim duymadım kan testi yaptırın bence 😊
Kartanesi-24 çok teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰
_durununannesi aynen çıkar inşallah 🤗
_durununannesi evett🐣
Busranurhifa inşallah canım 🥰🥰
Minervabunny yaa inşallah 🐣🥰🥰
gulsen_kayali sizin de var bence
zymp şimdi kan verdim dayanamadım bakalım ne çıkacak duanızı bekliyorum
_durununannesi şimdi kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım sende ❣️
gulsen_kayali inşallah canım haber verirsin bende yarından sonra vermeyi düşünüyorum yarın bi tane daha test yapayım diyorum çarşamba sabahta kan veririm
_durununannesi 7.7 çıktı beta değerim doktoruma sordum 2 gün sonra tekrar test vermemi istedi inşallah giderek artar . 🙏🏻
_durununannesi senin adetine 2 gün var ya bence sende yarın kan ver çünkü artısı için iki gün sonra tekrar istiyorlar araya bayram girerse bu sefer merakta kalmayın