Nurays95 sdmnvbzkrt merhaba öncelikle inşallah sağlıkla tutunurlar🥰🤲🏻 bende 20 martta sizin gibi 5.gün çift embriyo transferi oldum. Hiç bi belirtim yok sadece çok merak ediyorum ☺️
sdmnvbzkrt Nurays95 yaa inş sizinde tutunmuştur sağlıkla Güzel sonuç alırız 🤗 beklemek çok zor kesinlikle. Sizin test tarihi 1 i mı? Çift embriyo idrar testinde 7. Günde cikabiliyormus ama hiç hazır değilim ve kararsızım öncesinde ya çıkmazsa diye. Bendede hiçbir belirti yok biraz belim ağrıyor ama 2 gün yattığım için olduğunu düşünüyorum.
sdmnvbzkrt Smiles kesinlikle geçmiyor zaman çok zormuş beklemek. Siz baya tecrübeli siniz ne güzel uzun ömürleri olsun evlatlarinizin, 3. De sağlıkla alın kucağınıza haberleselim test den sonra . Bende çok kararsızım evde yapmak konusunda
Smiles sdmnvbzkrt yaaa inan unutmuşum süreçleri düşün transfere gittiğimde idrara sıkışık değildim aaa unutmuşum onu dedm söylemişlerdi halbuki 🙈 test almadım da ama alsaydım dayanamaz yapardım çarşamba günü deneyeceğim haberleşelim inşallah sağlıkla tutunurlar bebekler❤️
Nurays95 sdmnvbzkrt inşallah canım inşallah hepimizinki tutunmuştur. 5.gün embriyoları 7 gün gösteriyormuş ama bende o cesaret yok maalesef. Mecburen bekleyeceğiz inşallah pozitif olur ikiz bebiş annesi oluruz🥰🤲🏻 Evet 1 Nisan test günüm
sdmnvbzkrt Smiles dua edicem senin içinde güzel haberlerine 🙏 yaa dimi zaman geçince unutuluyor bı çok şey. Güzel haberlerimiz olsun 🤗
Zdiyebiri Smiles merhaba, ben de tüp bebek düsünüyorum. Ama korkuyorum. Nasıl başlayacağım bilmiyorum 😞 yardımcı olur musunuz?
Smiles Zdiyebiri korkulacak bi tarafı yok bence. Adetin 2-3 günü doktora gidiyorsunuz tedaviye başlanıyor orda detaylı bilgi alırsınız yine aklınıza takılan şeyleri burada cevaplayabiliriz
koza08 sdmnvbzkrt ben de cumartesi günü transfer oldum. Benim de 3 nisan test günüm. Bu ikinci transferim. Oldukça heyecanlıyım.
sdmnvbzkrt koza08 ben de çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmen. Kaç embriyo sizin. Aynı tarihiz inş güzel haberler alalım 🙏
koza08 sdmnvbzkrt ben daha ömce dayanamayıp 10.günde yapmıştım. Bu sefer dayanabildiğim kadar dayanacağım. Ama bir haftadan sonra kurtlanmaya başlarım 🥹
sdmnvbzkrt Ztkn2 evet pozitifim haftaya kese görmeye gidicem. İnş rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Zaman hiç geçmiyor dimi ?
Ztkn2 sdmnvbzkrt ayyyyy çok sevindim maşallah bende beklemedeyim zaman hiç geçmiyor şok korkuyorum negatif sonuç almaktan çok dua ediyorum mucizelerim bana tutunsun diye .
Zeyomeroglu sdmnvbzkrt neler yaptınız transfer sonrsı detaylı bilgi verir misin bende bugun transfer oldum