Zeyomeroglu 3 gün yattım saatde bir kalkıp evde yürüdüm, 3 gün duş yasaktı sonra da ılık su ile duş alabilirsin dediler. Eğilip uzanmak yasak. 3 günden sonra normal rutine döndüm çok yorulmadan. Sağlıklı besleniyorum sabahları peynir avakado bazen yumurta, akşam sebze salata 12 gün hayvansal gıda pek tüketme denildi. Tavuk kesinlikle yasak. Ananas maydanoz hurma çikolata kahve çay bitki çayı midye bunlar yasak. Herşeye uydum ,hala uyuyorum. Ceviz badem kabak çekirdeği her gün tüketiyorum. Kalabalıktan uzak dur pek insanlarla kapalı ortamda bulunma. Mikrodalga kullanma AVM x-ray geçme. Yasak listesi böyleydi canım. Elimden geldiğince uydum gerisi takdiri ilahi tabi. 2 gün ağrım vardı alt tarafta sonra 4.5. gün belim ağrıdı galiba yavaş hareketlerden yatmaktan olabilir tabi 😂 6. Gün göğüs acısı vardı ben dayanamadım 6. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı o gün moralim çok bozuldu. Sakın erken test yapma. 8. Gün yine erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı sonra 9. Gün kan verdim. Bana göre en zoru beklemekti, bide bayrama denk gelmesi zorladı tabi evde geçirdim çok aktif olmadımm. Böyle baya detaylı yazdım ama aklıma gelenler bu cnm. İnş seninde pozitif olsun. Pozitif i görünce de bu seer ya kese goremezsem stresi başlıyor. Sonra kalp atışı stresi baya değişik bir surecmis 🤗