Kahvesever12 Beyzahamarat72 ay neyi beklıyolar bir bilsem oturup ağlayasım geliyor artık doğurmak istiyorum diye. Bir anda kolaylıkla doğruruz inşallah sürpriz yaparlar 🥹
Rabia4066 Kahvesever12 40+3 hâlâ doğuramadım 🤦🏻♀️ Doktorum 2 santim açılma var haftaya doğurtturcam seni dedi. Ara ara sancılarım oluyor ama bi gelsinler artık 🥹 bir avazda doğurmak nasip olsun hepimize 🤲🏻
Asfur Kahvesever12 keyfi yerinde demek çıkmak istemiyor 😂😂oy evet bende bu zamana kadar kalmaz canıııımm diyordum daha öteye bile gidebilir 😅🤦🏻♀️
Asfur Kahvesever12 of aynısı resmen yarım saattir dil döktüm artık ne anladı ne kadar anladı meçhul 😂😂
Kahvesever12 Asfur 4. Tremestera girmek de varmışş şaka gibi geliyor hâlâ 😂 hoşuna gittiğine yemin edebilirim ben yalvardıkca . Bazen de aman gelmezsen gelme ne kadar durabiliceksin en fazla felan diyorum sonumuz hayrolsun doğunca nasıl olacaklar bakalım daha doğmadan bu sekıle getirdiler bizi 😂
Asfur Serrasmsk o seviyor da ben sevmiyorum artık yeter ya. 3.trimester gerçekten zor geçiyormuş ağırlaşması bir yana beklemek çok zor 🥲
Asfur Kahvesever12 beni korkutan içerde kalması değil işin sonumun suniye veya sezaryene bağlanması. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez
Selenaycan Nesonunbeybi Bebeğin hareketliyse bence tedirgin olma bende 39+4üm kendimi bu şekilde sakinleştiriyorum en azından hareketli sağlıklı diyip bekliyorum
Nesonunbeybi Selenaycan ya hareket ediyor ama eskisi kadar değil ayrıca irileşiyor ne bileyim sizi de tedirgin etmeyeyim hiç de suyu filan biter ne bileyim işte :(
Edamy 39+3 üm en fazla 2 gün daha bekleyeceğim salı sezaryen olacağım artık çünkü hiçbir belirti yok karnım hep yukarda ve bebek iyice kilo aldı 40 ı beklesem kilosundan doğuramam maalesef çok istiyordum normal doğum ama kısmet olmayacak gibi
sultanlar Kahvesever12 peki doktorunuz en son yatış tarihi verdimi suni sancı için bende yarın 40 oluyorum en son 40+4 de yatarsın demişti. Bayramda doktorum yok çünkü ,o zaman doğum başlarsa gelemem dedi. Bakıyorum insanlar 37/38/39 da doğuruyor biz niye kaldık ya🫣
humeyraa_ Kahvesever12 Doğurmayan 3-5 kişi kaldık herhalde Salı günü 40+0 oluyor kontrolümüz var muayeneye göre her şey şekillenecek gibi, inşallah şu bekleyen birkaç kişi de sağlıcakla mümkünse bugün yarın kendi sancımızla doğuralım🥰
aylkkdn humeyraa_ bizim de salı günü 40+0 oluyor geçen hafta nst sancım çıkmıştı ama doktor kanala girmemiş dedi 🤷🏽♀️ bakalım ne zaman doğacaklar
Meltem88 Kahvesever12 bende 40+0a girdim ne ağrı ne sancı gelmeye niyeti de yok 1 haftadır 1cm açılmam var ama oda ilerlemiyor
Kahvesever12 Meltem88 benimde ne ağrı, ne sancı kanala da girmedi üstelik açılmam da yok bir sürü koşu sıcak duş hepsi boşaymıs gibi hissediyorum
Kahvesever12 etkafa teşekkür ederim yapılabilecek herseyi yaptım kanala bile girmedi hiç açılmam da yok çok yorulmamla kalıyorum