Emoji Kahvesever12 bende aynı 40+0 bekliyorum 😔 dün sadece acayıp bi enerji geldi halay falan çekiyodum en son🤣🤣
Kahvesever12 Emoji ben artık herseyi doğum belirtisi sandığımdan kafadan atmaya çalışıyorum 😂 en son oturup ağlıycam gelmiyor diye 😂
Kahvesever12 Oykuozgem ay aynıyız gününe kadar , kanala girme açılma felan var mıydı bende hiç yok suni de çok zor gözüküyor
Oykuozgem Kahvesever12 kanalda diyor doktor kaç haftadır orda sancı da kasılmam kadar yok sadece çok kasılma yaşıyorum acilmada yoktu sabah tekrar bakar sanırım
Kahvesever12 etkafa teşekkür ederim yapılabilecek herseyi yaptım kanala bile girmedi hiç açılmam da yok çok yorulmamla kalıyorum
Kahvesever12 Meltem88 benimde ne ağrı, ne sancı kanala da girmedi üstelik açılmam da yok bir sürü koşu sıcak duş hepsi boşaymıs gibi hissediyorum
Kahvesever12 Esrakzly inşallah sezeryan için beklemıyoruzdur, 40+1 e giricem 1 saate sancım hiç yok, kanala da girmedi , açılma yok. Çok yoruldum artık daha doğurmadan psikolojik olarak sürekli kafayla konuşuyorum
Esrakzly Kahvesever12 benimde sancim yok kanala girdi mi bilmiyorum en son ne zaman doktora gittin kac gunde bir doktora gidiyrosun
A_4 Bende 40+2 oldu en son doğum kanalına yerleşmiş demişti doktor ama öyle bekliyoruz nst de sancı çıkmıyor gidip gidip geri geliyorum nasıl olacak anlamadım
Kahvesever12 A_4 dimi şaka gibi geliyor insana doğurma ihtimali bir süre sonra aramız bir gün benim ki kanala da girmedi çok keyifli içerde oynuyor sürekli
aylkkdn Kahvesever12 aynen benim ilk dopumda da bebek kanalda değildi su geldi sonrasında sancım başlamıştı doğumda da tam açıklığa rağmen başı yukarıdaydı
Kahvesever12 aylkkdn ay tek umudum bu benimde yoksa 40+1 ken ne açılma, ne kanala girme nede hiç sancısız doğum çok uzaklarda gözüküyor. Gözümü kapatayım acayım suyum gelsin istiyorum 😂