Kahvesever12 Tremestera girmiş bulunmaktayım, ne sancı, ne kanala girme hiçbir şey yok. Doktor rahim ağzın çok yumuşamış doğuma hazır. Sancıyla birlikte bebek kanala girer dedi. Nasıl gelicek , sancı nasıl baslıycak napıcam bilmiyorum. İlk gebeliğim önerebiliceğiniz doğumu tetikleyen birseyler var mı 🌸
Serrasmsk Kahvesever12 korumasız ilişki üstte siz olun birde plates topu çok iyi hemde sıcak duş ve yeri el ile silmek
Beyzahamarat72 Kahvesever12 merhaba bende aynı sızın gıbıyım 40a gırdım ama benım gıbegımde cok yukarıda ve sert asagıda dusmemıs napıcam hıc bılmıyorm
Asfur Kahvesever12 ay resmen aynı gündeyiz😅 bende de bir ilerleme yok bacım bayramda doğacak bunlar belli oldu
Kahvesever12 ipekveatlas deneyeceğim bugün , ördek yürüyüşü o kadar zor ki karnım aşağı düştü benim o yürüyüşü yapmak ölüm gibi geliyor 😂
Kahvesever12 Serrasmsk Sıcak duşta duruyorum bir kaç gündür etkisi oldu rahim ağzım çok yumuşamış doğuma hazır halde dedi doktor.korunmasız cinsel ilişkide de suni sancı da bir madde varmış o yüzden doğumu tetikliyormuş sanırım faydası olur umarım hersey çok zorluyor artık
Asfur Serrasmsk bir elimle çekip çıkarmadığım kaldı aklına gelebilecek her yolu denedim yine bana mısın demedi 😂
Serrasmsk Kahvesever12 her şeyi de yapmışsınız aslında ne zaman gelir bilmiyorum ama bunları yaptığınız için doğumun güzel geçer hazirlamissin rahmini birde squat yap
Kahvesever12 Serrasmsk 50 cm bebenin keyfini bekliyoruz 🥹 Oğlum yolu bulur umarım heyecanla bekliyorum artık kavuşmayı
Kahvesever12 Beyzahamarat72 ay neyi beklıyolar bir bilsem oturup ağlayasım geliyor artık doğurmak istiyorum diye. Bir anda kolaylıkla doğruruz inşallah sürpriz yaparlar 🥹
Kahvesever12 Asfur 23 Mart bugün için biraz umutluyum 😂 doktor ılk gittiğimde bu tarihi yazmıştı bende ay 9ay 10 gün sürecek değil ya hocam gebelik demiştim. Şimdi bugün gelse keşke diyorum 😂 sıcak duşa girip aşağı doğru ittırıyorum elimle çıkınca göğsüme doğru tekme atıyor 😂
Kahvesever12 Asfur Doktor içerde keyfi cok yerinde rahatsız etmek lazım bunu diyor, bir sürü şey söylüyorum seninle olan herkes doğdu bi tek sen kaldın felan 😂 50 cm bebeye yalvarıyorum gelmesi için ama yoook 😂
Asfur Kahvesever12 keyfi yerinde demek çıkmak istemiyor 😂😂oy evet bende bu zamana kadar kalmaz canıııımm diyordum daha öteye bile gidebilir 😅🤦🏻♀️
Asfur Kahvesever12 of aynısı resmen yarım saattir dil döktüm artık ne anladı ne kadar anladı meçhul 😂😂
aylkkdn Kahvesever12 ben de 39+5 im daha bebek kanala girmemiş göbeğim de çok yukarıda doktor 40 haftayı geçer dedi 🤦🏽♀️
Kahvesever12 aylkkdn çevremde kanala girmeyen kişiler vardı. Suyu geldi suyla birlikte sancı başlamıştı o sancıyla bebek kanala girdi ve doğurdu umudumuzu kesmeyelimm. Onlarda girmek istiyor ama yolu bulamıyordur 😂
aylkkdn Kahvesever12 aynen benim ilk dopumda da bebek kanalda değildi su geldi sonrasında sancım başlamıştı doğumda da tam açıklığa rağmen başı yukarıdaydı
Asfur Serrasmsk o seviyor da ben sevmiyorum artık yeter ya. 3.trimester gerçekten zor geçiyormuş ağırlaşması bir yana beklemek çok zor 🥲