GULLMOMMY Anneoluyorumm00 cnm adetliyken hiç acımıyor zaten adetlikyen takiyorlarmis ben adet degilden taktirdim o kadarda acitmadi
gecegunduz Anneoluyorumm00 kilosu vardı yani 75 gibi falandı valla tam anlamıyorum ben ama hormonsuz takmıştı sanırım
GULLMOMMY Anneoluyorumm00 canım ben taktirmistim bir çocuğumu dogurduktan sonra çok acitmamisti sinek ısırığı gibi oluyor ama bana hiç kilo aldırmadı daha çok zayiflatı yani kimi insana gelmiyormuş bende çok zayıftım şimdi cikartmistim 8 ay ònce biraz kilo aldum
Anneoluyorumm00 GULLMOMMY ayy öyle kolaysa ağrısı bende takarım inşallah aklımda tutayım. Hangisini takmıştın
Anneoluyorumm00 deletedmom43191 kuzum etraftan görüyorum diyorum nasıl zayıfladın işte yok spiral taktım ondan oldu diyee , bende merak ediyorum belki vardır böyle bişey 😂
GULLMOMMY Anneoluyorumm00 hormonsuz ben denediğim için söylüyorum herkes bana kızmıştı yeni gelirsin neden taktirdin işte nasıl zayıfladın akrabalarım yüzünden 3 buçuk sene durdu cikartim ve cikartigim aydan sonra normal kendi kiloma döndüm