GULLMOMMY Anneoluyorumm00 hormonsuz ben denediğim için söylüyorum herkes bana kızmıştı yeni gelirsin neden taktirdin işte nasıl zayıfladın akrabalarım yüzünden 3 buçuk sene durdu cikartim ve cikartigim aydan sonra normal kendi kiloma döndüm
Anneoluyorumm00 GULLMOMMY anladım kuzum çok teşekkür ederim 💓 maalesef çevre öyle kiloluyken kilolu diyor zayıfkende cılız falan diyorlar 😂
Parinas Anneoluyorumm00 bunu ilk defa duyuyorum. Kilolu hiç olmadım ama 2 doğumdan sonra evlendiğim kilonun bile altına düştüm spiralden sonra ( bence 2 çocuğun peşinde koşturmaktan ama neyse 😀)
2Princess1Mom Anneoluyorumm00 Ben kilo alan tarafım. 🤭 Acısına gelince saniyelik birşey taktırmak çıkartmaktan daha kolay. 😊
2Princess1Mom Anneoluyorumm00 Orasını bilemem. 🤭 Kimi alıyor kimi veriyor bende duymuştum bunu. Ne kadar doğru 🤷♀️
2Princess1Mom Anneoluyorumm00 76 ile doğum yaptım sonra taktırdım. Tam 10 kilo aldım. 🤭 Çok da spiral ile alakası olduğunu düşünmüyorum aslında. 🤭
Asilzedemom Anneoluyorumm00 kız spiral takip dahiliye gidip diyete basliyorlar oyle zayıflıyor lar spiral zayiflatmiyor asla daha hormonları kilo bile aldırıyor