Anneoluyorumm00 Kızlar spiralden önce kilolu olup spiral takıp zayıflayan var mı? Bide takarken çok acıyor mu yoksa takmaktan korkuyorum ama zayiflaticağın bilsem belki takarım 😂
aycinelizsmom Anneoluyorumm00 kız spiral zayıflatıyor muymuş 🤣🤣 birdahaki ay taktırıcam ben inş zayıflatır 🤣
Anneoluyorumm00 Yazmelegi_ kız etrafta çok görüyorum takip zayıflatan yani ondan oldu diyorlarda 😂 doğru mu emin olmak istiyorum yalanda söylüyor olabilirler
Yazmelegi_ Anneoluyorumm00 kız yengem var hiç sevmem o taktirdi 12 yıldır kullanıyo hâlâ zayıf çok yer ama kilo almaz
gecegunduz Anneoluyorumm00 kilosu vardı yani 75 gibi falandı valla tam anlamıyorum ben ama hormonsuz takmıştı sanırım
Anneoluyorumm00 aycinelizsmom var etrafımda öyle takip zayıfladığını söyleyen ve gerçekten zayıflar 😂 bizde kesin kilo yapar 😁
Anneoluyorumm00 aycinelizsmom ayy hadi inşallah darısı başıma 😂 takmaktan korkan birisiyim ama söz konusu zayıflamakasa ben takarım 🤣🤣
aycinelizsmom Anneoluyorumm00 çok acımadığını söylüyor çevremde taktıranlar, acı eşiğine göre değişir bence ya. Görümcem koskoca sezaryen oldun spiralden mi korkacaksın diyo mesela 🤣🤣