Mamiko_2020 yesildeniz_ aayyy umarımm😍sabah sağlık ocağına gidicem mutlaka haberdar ederim sonucu seve seve 🌸🥰
Minervabunny cakirbebek Allah razı olsun dua edin benim içinn inşallah bebişiniz de sizinledir sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏
cakirbebek Minervabunny amin canım hayırlısı olsun çok güzel bekleyiş evlat hem çok zor hem çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 💓🥰
Mamiko_2020 Minervabunny ay rahat 40larda bence betaa 🥰sen bence kesin akşam kan ver çiçeğim ya için rahat etsin bence 😍
Minervabunny Mamiko_2020 son hali de böyle bi de laboquick gelince yapıcam onda nasıl çıkacak merak ediyorum daha da yapmıcam ahdjd
Mamiko_2020 Minervabunny laboquıck çokkkk hassass,ben kızımda regle 11 gün kala onunla öğrendim acayip erken yakalamıştı betayı ama şimdi nasıl hassaslığı bilmiyorum🥰Bence onda da aynı bu koyulukta çizgi göreceksin gibime geliyor 🌸
Mamiko_2020 Minervabunny aayyy etmem miii,seninle iletişim içinde olalım zaten bende senin betayı çok merak ediyorum 🥰
Minervabunny Mamiko_2020 ay kızınız mı var Allah bağışlasın ya upuzun ömürler versin inşallah sağlıkla💞🌸🙏
Minervabunny Mamiko_2020 ay tabi tabi bu akşam gidemezsem yarın sabah kesin gidicem mutlaka haberdar edeceğimmm
Mamiko_2020 Minervabunny hadiii hayırlarlaaa😍bu arada laboquıck testede etiketle beni mutlaka 😚bu arada 4.5 yaşında bi kızım var evet çookkkk teşekkür ederimmmm Rabbim sizede nasip etsin,gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🥰❤️
Minervabunny Mamiko_2020 amiin ya laboquick de yaptım o da artık o kadar sıvı üstüne 8.idrarla falan herhalde sabahtan bu yana böyle çıktı normaldir diye düşünüyorum gözle daha pembe ve dolgun💞🌸
brtg Mamiko_2020 yani bilemiyorum yok gibi olsa gün gün netleşir cok stres yapiyorsun ümitlenme yine en iyisi kan ver kafan rahat olsun
superstar_00 Mamiko_2020 Benimkide bundna daha koyu çıkıyordu kanda negatif awox aldım yolsa negatif hayalet çizgi yok.