Minervabunny Mamiko_2020 amiin ya laboquick de yaptım o da artık o kadar sıvı üstüne 8.idrarla falan herhalde sabahtan bu yana böyle çıktı normaldir diye düşünüyorum gözle daha pembe ve dolgun💞🌸
Ftrhn Mamiko_2020 2 gün sonra bence koyulaşır. Koyulaşması önemli. Silik devam edip kaybolursa kimyasal demek zaten canım
Ftrhn Mamiko_2020 çok sevindim canım hayırlı olsun. Prodoctor ben de hiç yalancı pozitif vermedi. Vardır inşallah sende de mersk etme
Mamiko_2020 Minervabunny aaayyyy maşallaahhh dedim sana 40larda bir şey diye 🥰🥰🥰sağlıkla hayırla ilerler inşallaahhh hayırlı olsunnn🙏🏻🙏🏻😚😚🥰💖🌸
Feslegenyavrusu Minervabunny ayy hayırlı olsun. Ben de 40 ile öğrenmiştim bugün 12.haftamdayim, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🙏
Minervabunny Mamiko_2020 amiin Allah razı olsun inşallah nolur dualarınızı eksik etmeyinnn çok teşekkürler isteyen herkes de tatsın inşallahhh🙏🥹💞♥️
Minervabunny Feslegenyavrusu Ayyy maşallah maşallahh Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah size de hayırlı olsunn amiiin çok teşekkürler💞🥹🌸
Mamiko_2020 Minervabunny bende az önce test yaptım yine bu sefer dünkü çizginin silik hali beklemeden direk çıktı 🥰 Bende sen gibi hayırlı haberler alırım inşallah 🌸mutlaka bilgilendiririm seni 🥰
Minervabunny Mamiko_2020 Çoook sevinirim öyle bir şey çıkarsa inşallah vardır ya dün de görülüyordu zaten beraber takip edip kucaklarımıza almak nasip olur inşallahhh🥹💞🥰🌸
Mamiko_2020 Minervabunny aayyyy düşüncesi bile heyecan veriyoorr 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻inşallaahh öyle oluurr yoldaş oluruz her konudaa 🙏🏻💖🫠🥰😍