birdilektut15 tatlibebegim_ ilk aşılamam olcak canım adet olmayı bekliyorum adet olunca gidicem femera ve klomen işe yaramadı bende büyütmedi yumurtamı
birdilektut15 tatlibebegim_ tamam canım yerim ama ben bu ay cips çikolata kola felan iftardan sonra yedim hepsinden inşallah bişey olmaz bundan sonra dikkat ediyim bari bide ders çalışıyorum tutamıyorum kendimi yiyorum🥹
tatlibebegim_ birdilektut15 nasipte varsa her türlü tutar içini o konuda ferah tut, bende de femara işe yaramamıştı gonal f kullanmıştım
birdilektut15 tatlibebegim_ iki aşılamanızdada mı gonalf kullandınız banada dua eder misiniz çok istiyorum🥹
birdilektut15 tatlibebegim_ doğum yaptınız mı bilmiyorum ama hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
tatlibebegim_ birdilektut15 ilk aşılamada femara kullandım 15 gün boyunca etki etmedi zar zor bi tane büyüdü, doğum yaptım canım oğlum 11 aylık inşallah seninde herşey gönlüne göre olup pozitifi görürsünn💖
birdilektut15 tatlibebegim_ canım gonal f 900 verdi her gün 100 vurcaksın 9 gün boyunca sonrada gel dedi vurdum ilk iğnemi dün en son çikoltamınyedim birdaha yemeyeceğim🥹😂 orman meyveleri kefir yumurta kuruyemiş avakado bunları aldım senin başka tavsiyen var mı şifa olsun inşallah
Ciciii Busranur_mnts amin inşallah canım çok teşşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️
Cemre_1 birdilektut15 canım merhaba bende gonalf kullanıyorum yumurtaları güzel büyütüyor işe yarıyor
tatlibebegim_ birdilektut15 sade kefir içsen daha iyi olur canım orman meyveli birazda olsa şekerli ya, kuru incir ye o güzel büyütüyo yumurtayı ben yedim sabah aç karnına canın ne zaman isterse doktor bile şaşırmıştı ama prolaktin sorunun yoksa ye tabi
birdilektut15 tatlibebegim_ yok canım kefir sade zaten orman meyvesini ayrı yiyorum böğürtlen yaban mersini frambuaz felan
birdilektut15 tatlibebegim_ canım kusura bakma çok soru sordum ama gonalf i nasıl vurmuştun kaç gün kaç doz
tatlibebegim_ birdilektut15 sorman hakkın tabi canım sorabilirsin insan merak ediyor, 7 gün günde 112.5 vurmuştum sen kaç vuruyosun kaç gün
birdilektut15 tatlibebegim_ bende günlük 100 9 gün vurcam sonra doktor kontrol edecek eğer büyümemişse tekrar
tatlibebegim_ birdilektut15 neredeyse 10 gün fazlasıyla büyürler bence benim 7 günde 18 mm 15 16 mm olmuşlar 18 mm olan tutmuştu
birdilektut15 tatlibebegim_ inşallah benimde tutar canım sen başka bir şey kullanmış mıydın doktor bana thancs women diye bir takviye birde estroferm verdi. 4 aydır kullanıyorum bu ikisini