Ksksksk Ciciii üzülme canım benim bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı doktora artık dinlenmek istiyorum ara verelim dedim çok şükür 2. Ay hamile kaldım kendiliğinden sen de kafanı rahatlat bak yaz geliyor bahardayız çık gez aktivite yap inan bana fark olacak
birdilektut15 tatlibebegim_ inşallah benimde tutar canım sen başka bir şey kullanmış mıydın doktor bana thancs women diye bir takviye birde estroferm verdi. 4 aydır kullanıyorum bu ikisini
tatlibebegim_ birdilektut15 sonrasında sadece progestan fitil verdi hamile oluncada folik asit verdi ama aşılama öncesi 1 ay takviye kullandık combinol diye bıraktım sonra
tatlibebegim_ birdilektut15 progestanı evet canım düşük önleyici 12.haftaya kadar kullandım önlem amaçlı
birdilektut15 tatlibebegim_ canım merhaba yumurtalarım tam büyümemiş 2 tane 10 mm var bir tane 13 mm diğerleri küçük tekrar iğne yazdı doktorum
birdilektut15 tatlibebegim_ evet doktorum düşük dozda gitcez hepsi büyümesin dedi tehlikeli dedi canım inşallah seninki gibi tutar benimkide🤲🏻🤲🏻🤲🏻
tatlibebegim_ birdilektut15 yazamamışımda 112.5 vurulmuştum, inşallah seninde büyür kuru incir yedin mii
birdilektut15 tatlibebegim_ canım bugün hastaneye gittim 1 tane yumurtam büyümüş oda 18 mm bu gece çatlatma iğnesi yapıcaz cuma sabahta aşılama olcam çok heyecanlıyım birde en son pazar ilişki oldu cumada aşılama olacağı için 5 gün olmuş oluyor doktor sınırda ama yine yapalım dedi
tatlibebegim_ birdilektut15 18 mm yumurta mı sınırdaymış yani olcağı varsa her türlü olur canım inşallah
birdilektut15 tatlibebegim_ yok canım cinsel perhiz 5 günü geçmemesi lazımmış sperm için söyledi ben tam anlatamadım kusura bakma yumurtan iyi görünüyor dedi
birdilektut15 tatlibebegim_ inşallah canım herkesin 2 3 yumurtası büyüyor ben 14 gündür iğne kullanıyorum bir tane anca büyümüş🥹