Doğuruyorum 🥲
Mavipatik Ya maşallah maşallah 🥹🥹💞 Dariis
sana-mi-sorucam 🥹🥹💞💞💞
Mavipatik sağsalim kucağınıza alın inşaallah 🌺♥️ tek AVAZDA inşaallah 🥰 hayırlı haberlerle inşallah 🥰
___Ebruli___ amiiin çok teşekkür ederim 💞🤩🥹
oykumens Ayy dün gece kendi sancılarım hafif vardı ama yetersiz sonra 4.40 da suni baglandı başta hafif hafif tatlı sancılardı, sonra birazcık arttı 🙃🙃
Belkide çok birazcık 😃 Ama doktorum hep ağrı sancı bu yani herkes bunu çekiyor diyordu. Suniyi çok az dozda verdiler bana. Serumun çeyreği ertesi gün 2,3w kadar falan anca verildi. Saat 4 gibi falan sancılar baya arttı bol bol sıcak suya girdim o kadar iyi geldi. Hareket falan yaptım açılmanın olması için sonra hopp suyum geldi. O acılara rağmen doğumum 10 dk falan sürdü 🥹🥹 bi ara sancı çekerken sezaryene gitti kafam hatta o derece 😄 ama o ilk gördüğün ann ayy dünyadaki en güzel şey… burada hep kızardım böyle söylüyorlar yok unutuyosun kucağına alınca cart curt falan diye ahshshwh ama cidden öyle oluyormuş… Çektiğim acılar feda olsunn anneemm diyo insan içinden 😄 Birde bebiş nasıl gelmek istiyorsa eninde sonunda öyle geliyor biz ne kadar plan proje yapsakta. O yüzden hep olumlu düşün pozitif ol herşeye açık ol çünkü hangi yol olursa olsun sonu harika birşeyr çıkıyor 🤩🥰💓💞 Sağlıcakla kolaylıkla kucağına alırsın sende inşallah 💞💞