40+4ten selamlar… Normal kontrole diye gelmiştim bugün. Sancı, nişan su gelmesi falan hic bir belirtim yoktu bugüne kadar. Nstde bebişin kalp atışı bir tık korkuttuğu için ne olur ne olmaz diye yatış verildi takip edelim diye. İşin garip tarafı yatış yapıldı 1,2 saat sonra kendiliğinden normal kendi sancım gelmeye başladı 😁 3 cm açıklık varmış şuan gidişata göre bakacagızz. Dualarınıza talibim kızçeler 🌸🥲🥹💞

Mavipatik Allahım bir avazda kurtulursunuz inşallah sağlıkla kavuşun birbirinize hayırlı haberlerini bekliyorum💓

Ranni Çok teşekkür ederim aminn 🥹🥹💓💓 Haber ederim inşallahh

Deniz2953 bebişin kalp atışlarını takip ediyorlar o yüzden ya 10 dk falan anca kalkıyorum sonra geri bağlıyorlar …

Deniz2953 3,4 cm açıklıkla bekliyoruz şimdilikk 🥹 biraz kendi halinde ilerlerin göreli dedi doktor. Sancılarımda hafif hafif artmaya başladı bakalımmm 🥰🌸

Mavipatik Allah yardımcın olsun ağrısız sızısız biran önce bebeğine kavuşursun inşallah çok heyecanlandım bizede haber ver :)

nurisssko Çok sağolunn haber ederim inşallah hala beklemedeyiz sanırım suni verilecek 🥹💓🌸💞