Aslında iyiyim şükür ama kafam dolu bo yandan gebelik bı yandan büyük Oğlum yorıyo 5yasında . Hiperaktif dıkkat eks var. Bayadr özel egıtım çocuk doktor üzerinde gıdp geliyoruz. Özel eğitim alıyor raporsuz sadece kural lâ, yaklaşıyoruz tepkı koyuyoruz. Evde herşeyi yapan çocuk bıanda farklı ortam da değisıyo, enerjık.. Bu sene doğum yapcam dye oğluma anaokul bakıcaz geçen sene gttı. Özel okul, çocuk, sayısı az olacak bıze. Araştırma hâline gırcez .Maddı gücümüz orta halde ama rabbım yardım eder diyorum. Moralim iyi bazen duygusal oluyorum ama, çocuk anneyi kullanmasın dye artık güçlü adımlar atıyorum.. Hep, yorucu bır süreç Yanı egitim devam olacak bıze.. Bı sorum bu özel anaokul lar gölge öğretmen isterse ne kadar tutar acaba? Okul fiyatı esım atarlarsa, ikisi ama, Tekin’i bırakırsak, hocaları, da dedi. Bırakmak olmaz geriler dedıler ılerledık baya, 2snedır baya bireysel ergo ıle.. Anneler aranzda özel eğitim alan çocuklarınz veya, bilginnz, varmı sızce nasıl yaparım bebekle, yazın alışma sürecinde oğlumla ilgili olursam merak, edıyorum.. ☺?