Gulce35 Kivircik01 öyle de sanki yetemeyecek gibiyim şimdi de yetemiyorum zaten ne yaparsam yapayım olmuyor ya böyle dibe çekiyor beni..😔 hepimize önce sağlık sonra da kolaylıklar diliyorum annelik zor gerçekten 🌸
Kivircik01 Gulce35 bebeğim o senin hormonların inip çıkışııı lütfen toparla kendini kaygılarını anlıyorum ama beyin her zaman en kötü senaryoyu kurarrr 🌺
senem-yabaci Kivircik01 ay inşallah. Hastaneye gitmek yerine annemle alışverişe geldim çünkü telaşımı unutup 😂😂
Kivircik01 Gulce35 Ya o senin Tatlılığın teşekkür ederim kuzum benim ben sana güveniyorum bence hepsinin dimdik üstesinden geleceksin sakın canını sıkma olur mu 🥰🌺
deletedmom43191 keyfimin-kahyasi-misin hemen şuanda doğuma git doğur emi 🤣🤣🤣🤣 suyun gelsin doğuma kos 🥰
keyfimin-kahyasi-misin deletedmom43191 😂😂Bakalım bende nolucak benim İlkte doğuma çok yakın gelmişti uzun süre Duzneli sancidan sonra bunda sancidan sonrada gelmedi vücut alıştı wksksk
Talentedmom Kivircik01 çok bunaldım yalnızlıktan sıkıldım eşimi çok özledim oğlum da öyle eşim yurtdışında zaman geçsin istiyorum çok sıkıldım hamilelik hormonları tavan hep ağlayasım geliyor
Talentedmom Kivircik01 nisanda 4 ay olacak nasipse mayısta gelecek doğum ağustosta inşallah yetişir denizci hiç belli olmuyor
deletedmom43191 Ranni 🤣🤣🤣 kız sabahtan beri temizlik içindeyim salon komple bitirdim şimdi mutfağa giristim emzirmek için oturdum
Kivircik01 Ranni iviiiit bu akşamda laflarııız 🥰 Dimi kızlar @keyfimin-kahyasi-misin @deletedmom43191 @Htccndn 🌺
deletedmom43191 Kivircik01 mutfak için bayram temizliğine giristim girdiğim kadar yazarım suan kızımı emzirmek için oturdum 😍