Ranni Alone öncelikle başın sağolsun Allah sabır dayanma gücü versin inşallah. Bazen bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazık ki. İnşallah bu dünyada başka hiçbir acı görmezsin 😭💓
MujganisMom Kivircik01 Yaa inşallah bu ay hepimiz öğreniriz bu güzel haberi ya gerçekten sabır falan almadı sizi çok iyi anlayabiliyorum bir buçuk senede ben böyle olduysam sizi hiç düşünemiyorum. Ama inşallah az kaldı ya sabredelim biraz daha Allahım hepimizi mükafatlandıracak. 🧡
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 haklısın canım bende olsam bende tutamazdım belkide kendimi ama boşver herkes kendi karakterini yansıtır
kahvesever__ Kivircik01 çocuklar hiç durmuyor ikisi birbiriyle anlaşamıyor sürekli kavga dövüş bıktım
keyfimin-kahyasi-misin Ranni 🤣bende gördüm onu yazmadim kaos çıkacak diye ne alakaysa yani daha adeti gecmemis bişey olmamış nasıl dayanırım diyo vahiy mi geldi hamilesin diye
keyfimin-kahyasi-misin Ranni o bendede oluyo ya 🤣🤣Leke gelmedi yerleşmesini acaba diyen filan gördüm gani skdjd
keyfimin-kahyasi-misin Kivircik01 valla ben dkguramadan konu Farklı yerlere gitti yanlışlıkla aynı anda dogursam.catlarim.burda noldu diye ddjjddjje