bebegimibekliyorum__ Elome refleks günü idrar testinde öğrendim bir hafta bekledim kan verdim beta 1400 dü
Uzayflk staRmama merhaba benim de değerim sizinki gibi yüksekti 2 Li ve 4 taramada hala o değerim yüksek çıkıyor 18 haftalık hamileyim. Sizin değeriniz düştü mü ve kaç haftalık hamilesiniz
staRmama Uzayflk ben doğum yaptım kuzum 8+6 da 15 milyon falandı benimki git gide yükseliyor sonra bakmıyorlar beta
Uzayflk staRmama benim işte yüksek olmasını down sendromuna bağlıyorlar 2 Li ve 4 lü taramada hala yüksek çıkıyor değerim birazcık. Düşük risk denildi fetal DNA yaptırın dedi doktorum o da 14 bin TL 🙄
Zeyyas Elome benm reglim 6 gün geçmiş ben unutmuştum artık 2 buçuk sene aradık çunku nyse umre hazırlıklarını yaparken birden bire sürekli tansiyonum düşmeye başladı . Gttm kan verdim ve 131 ile öğrendim 🥰
Zeyyas Elome inşallah vardır canımmm haber et bizlerede allahım sağ salim kucağınızı doldursun inşallah Rabbim aratmasın 🍓💕
Elome Zeyyas canım hala regl olmadım kan testim negatif çıktı ve şuan çok hastayım anlamadım niye böyle oldu
Nevin35 Elome beta ma hiç bakılmadı 7 gün adet gecikmesiyle gittim. Evdeki test pozitifti doktor direk ultrasonla baktı hamilesin dedi 5 haftalıktı.
asliii04 Regl olmama 1 gün kala evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha sonra 1 hafta bekledim ve doktora gittim beta HCG 3000lerdeydi
Selinistan007 Elome regldan 4-5 gün önce erken gebelik testiyle o kadar silik çıktı ki ikinci çizgi var yok arası sonra kan verdim değer 5 idi