balkaymakcat Reglden 1 hafta önce beta 20.17 iken öğrendim öncesinde predictor test yapmıştım silik çizgi çıkınca gidip kan verdim direk
Nanelimon_19 Planlı bir hamilelik değildi reglim 8 gün geçmişti stresli bi dönemden geçtiğim için gecikme normal sanmştm test yaptım pozitif 2 gün sonra doktora gittiğmde beta bakmadı bile direk keseye bakmştı
UmmuGulsumDnc Elome regl 3 gün kala baktım ben 17.9 çıkmıştı suan 37. Gündeyiz sata göre ama keseyi göremedik hala
YavruKurtveAnnesi Elome 15 Aralık regl günümdü ben 11 aralıkta test yaptım çift çizgiyi gördüm. 19 aralıkta devlet hastanesi aciline gidip beta istedim 1000 cikti. Ama acildeki doktor sadece 1000e kadarını gösterir dedi fazla da olabilir dedi. 25 aralıkta randevu aldim keseyi gördük 🥰
Veteriner_anne Reglim 3-4 gün geçmişti galiba test baktım pozitif çıktı aynı gün kan testine hcg 2342 çıktı nöbetçi doktor keseyi gösterdi hemen ultrasonda 4+1w demişti.
Sinemkorkmaz22 ilknuri Mmirel merhaba benimde reglim 1 gün geçti evde test yaptım 2.çizgi çok netti hemen kan verdim beta 744 Doktorum 24 saat geçsin dedi yine kan verdim beta 2197 olmuş ama hala keseyi görüp kalp atışını dinleyemedik. Bu uygulamayı da yeni kullanmaya başladım kaçıncı haftada kese görünür kalp atışı duyulur sizce 🙏
Leylasiva21 Elome 3 haftalık iken aslında saframda taş vardı ameliyat olacaktım doktor gebelik var mı yok dedim yine test yapalım demişti yaptın 170 çıkmıştı adetime 6 gün vardı
Hellobeybii Elome regle 1 gün kala, beta 510 du , erken gebelik testinin ikinci çizgisi ilki kadar koyu değildi ama net belliydi, aynı gün kan testi yaptrdm.
Smyye1B Elome İlk bebeğimi evlendikten 19 gün sonra regl günüm gelmemişti 193 beta ile ogrendim ikinci bebeğimi reglden 3gun sonra 663 ile ogrendim.
haylaz95 Elome regl 2gün gecikmişti önce test yaptım 2.çizgi silikti sonra beta verdim 205 çıkmıştı şimdi 10+1 olduk 🥹😍
Bsra_blc Elome kizim da 4 gün gecikmeyle beta 300’le öğrenmiştim şuanki gebeliğimi reglime 6 gün varken 26’la öğrendim
C01_ 1 gün önce 2000 di hemn 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk 5 sene sonra gelen mucizemiz şu an 6. Ayımıza girdik 💙🧿🙏🦁
Edasusari Elome bir gün gecikti. Kan verdim 1994 çıktı. Sanırım erken döllenme olmuş. Ama son on gün kala falan da kan testi vermiştim orda çıkmamıştı. 0.00 vs gibi çıkmıştı.