annesininincitanesi Elome regl gecikmemin 5. Gününde yurtdışında öğrendim 6.gün türkiyeye döndüm aynı gün eve gitmeden doktora gittim 😂 2550 beta ölçüldü ve kese de göründü meğer ilk kontrolde 5+6 olmuşuz bile 💓🧿
Hk29 Reglimin üstünden 20 gün falan geçmişti.. Hiç ihtimal vermiyorum hamile olacağıma. Eşimden rica ettim test getirdi yaptım çizgi silik çıktı. Ertesi gün kan testi verdim ve beta değeri 10.000 çıktı. İlk randevuya gittiğimde bebişim 8.haftalıkmış öyle öğrenmiş oldum
Sinemkorkmaz22 ilknuri Mmirel merhaba benimde reglim 1 gün geçti evde test yaptım 2.çizgi çok netti hemen kan verdim beta 744 Doktorum 24 saat geçsin dedi yine kan verdim beta 2197 olmuş ama hala keseyi görüp kalp atışını dinleyemedik. Bu uygulamayı da yeni kullanmaya başladım kaçıncı haftada kese görünür kalp atışı duyulur sizce 🙏
bereninannesi__ Elome reglime 5 gün vardı testte öğrendim ama cuma akşamı yaptığım için pazartesi gününü bekledim kan için. Adete 2 gün kala 284dü betam.
isismomm Regle 10 vardı erken gebelik testi ile Öğrendim Regl olmadan 1 hafta önce filan betam 53 filandı şuan 22 haftalığız
Lillith 6 haftayken öğrendim , stresli bir dönemdeydim ve stresten gecikiyor sandım. Beta 8000 civarıydı 😅
gokcekocyigiit Elome 23 Eylül’de kızımın doğum gününü kutladık, o gün çok hastayım diye akşam acile gittik beta 19, regl 2 gün gecikti sadece, plansız bir gebelikti, ama şükürler olsun 🥲 ablasının doğum gününde bize sürpriz yaptı, minik prensesimiz🥰
Cennet2306 Elome reglim normalde asla gecikmez 10 gün geçmesini beklemiştim 6695 le öğrenmiştim inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız
Rabiadgdmr Elome İlk adetime 13 gün varken 3 ile sonrasinda kan verdim 489 regl 1 gün önce de 2696 ile reglim 2 gün geçince de kese gördük
Melekk25 Merhaba reglim 1 gün geçtikten sonra teste net ıkı cızgıyle ogrendım ıkı gün sonra beta 6350 çıktı
hulyakrk25 Elome 7 ocak regl olmam gerekiyordu, bekliyordum ki tüp bebek sürecine başlayalım. Olmadı 1 hafta gecikmenin üzerine 14 ocakta kan verdim ve 4500 beta ile öğrendim.
meryemsultan54 Elome regl öncesi 39 ile öğrendim 3-4 gün vardı pcos olduğum için regl tarihlerim birebir aynı değildi ama her ay
tlnbsky94 Elome düğünümden 5 gün sonra öğrendim gecikmem oldu şüphelendim test yaptım balayına gittik dönüşte hastanede kan testi verdim beta 4725 çıkmış
Tubaaslnkzl Elifalyw1 dış gebelik mi? Sancım olduğunda hastaneye gittik 1959 çıkmıştı betam kese şüpheli odak olarak kanalda görününce yatış vermişlerdi 3000 küsürde rahimde hala görünmeyen kese için kürtaj olmuştum