tubasahin_ Dolaptaki askıların hepsi aynı yöne bakmalı yoksa sinir oluyorum 😅 birde bardak takıntım var kendi içtiğim bardaktan bile 2. Defa su içmem sürekli değiştiririm evde bardak kalmıyor 😅Kivircik01
Mercan0652 tubasahin_ ay bu bende de var yönü tersse çıkarıp tekrar asıyorum kıyafeti çünkü kıyafet de aynı yöne bakmalı 😅eğer asılan yer dönüyosa onu döndürüyorum öyle asıyorum bidaha kıyafet çıkar koy yapmıyorum 😂
Balbebek012 Kivircik01 kız sana bir şey diyim mi biz yumurtalık a gidiyoruz orayı çok seviyorum ya kumu denizi daha temiz yazlık da var sakince kafa dinliyoruz 🥰 ahahaha ruhum fakir 😂 eşim hep mersin e götürür ama favorim yumurtalık
Kivircik01 Balbebek012 ya biz iş gereği çok uzaklaşamıyoruz öyle birkaç saatliğine gider geliriz birkaç günde bir 🤩
mucizemom8 Kivircik01 her gün ev süpürmek mutfak illa toplu temiz olacak hiç birşey eğri durmayacak haftavda nevresim değişecek sürekli el yıkar el kurularım mutfak havlusu hiç kuru kalmaz saydıklarım bunlar daha saymadıklarım var başak burcuyum saygılar 🤣😅
tubasahin_ Birtek bende sanıyordum rahatladım ☺️ dolabın hepsi aynı hizada olunca hoşuma gidiyor görüntü olarak da güzel geliyor gözüme Kivircik01