staRmama Balbebek012 sorma artık bir gün almasam kendimi leş gibi hissetmeye başladım allahım kimseyi susuz bırakma yarabbiiiim 😄
Htccndn Kivircik01 Hergün duşa almazsam rahat edemem yazın günde 10 defa felan herhalde duşa girerim temizlik hergün yaparım o domestos kokusunı mutlaka alıcam tuvalet ve banyo kapısı mutlaka kapalı olacak açık olduğunda rahat edemiyorum
Mercan0652 tubasahin_ ay bu bende de var yönü tersse çıkarıp tekrar asıyorum kıyafeti çünkü kıyafet de aynı yöne bakmalı 😅eğer asılan yer dönüyosa onu döndürüyorum öyle asıyorum bidaha kıyafet çıkar koy yapmıyorum 😂
Mercan0652 Kivircik01 aynen ya tezgahı bosalttigim zaman mutfaktan çıkmadan tekrar bakarım o boş görüntüsüne doyamam dhfjfkfk😂😂
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 tezgah asla dolu olmayacak bir bardak bile olsa duramaz. Her gece banyo tuvaleti yıkarım. Çorapsız dolaşana uyuz olurum ayak görmek istemem. Ağzını sapurdatana vurasım geliyor. Sakızdan igrenirim hele ki balon yapanlara sinir oluyorum.🥲😝
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 hıııhıııııhhhhh bende bunu kim söyleyecek diye bekliyordum 😂😂😂 ben uyanık olduğum her saat başı sıkarım da çünkü 😂😂😂
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 ağzının ortasına bir tane vuriyim da sakız yapışsın mi suratına😄😄 hayir ben sana dün o şarkıdan sonra ayar oldummm hemm 😆😆😁
Kivircik01 YavruKurtveAnnesi hahaha resmen uzaktan eğitim gibi uzaktan şiddet görüyom help meeee 😂😂😂 çok güzel şarkıydı dimiiiii
asena9 Kivircik01 benim hiç takıntım yok ama eşim aşırı takıntılı birisi beni çook darlıyor takıntılı insanlar bii salın bacım ya 😬
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 yayinda yapimda emeği geceni Allaha havale ediyorum. Ali rıza bey oldum tadım kaçtı 😄😄😄
Kivircik01 YavruKurtveAnnesi tek Ali Rıza olduysan iyi 😂 ben alarmı bu şarkı yaptım alarmsız uyanmanın formülünü buldum😂😂