22 Mart transfer olacaklar
Ayseherr benim 3.günüm güzel çok vücudumu dinlemek istemiyorum psikolojik de olur ya ama adet olacakmış gibi hafif sancı hissediyorum bacaklarım ağrıyor öyle inşallah tutunuyordur bebeklerimiz ♥️🤲🏻 çok yatma ev içinde yürü demişti hemşire öyle yapıyorum ayakta yapılacak işleri vs.
22 Mart transfer günü regl olacak gibi geceleri çok kötü ağrı giriyor ben tamamen günlük hayatıma döndüm sadece sabahları uyanmakta çok zorlanıyorum bir de dediğim gibi geceleri kasıklarıma çok ağrı giriyor onun dışında iğne vuruluyoruz ya onların acısı var
Benimde pek belirtim yok sadece karnımın altında ağrı var gibi şişkinlikle karışık, bide ara ara belimde oluyo ama ilaçlardan dolayı mıdır tam anlayamadım 2 nisan test günüm çok merak ediyorum
Rachelgreen94 benimde 3 nisam ama arefe günü bi vermeyi düşünüyorum beklemek çok zormuş
Benim de 3 nisan kaset test yapacak mısın önceden?
koza08 ben yapıcam galiba 7. Günde falan bursa görmüştüm 6. günde belli olanlar vardı
Rachelgreen94 benim bugün 5. Gün gaza gelip öğlen yapayım dedim varla yok arası negatif gibi duruyor şuan ama çok erken yaptım galiba.
Cemreeamine benimde 5 Nisan test günüm 🙏🏻 beklemek çok zor, geçmiyor 🥰
atlasasya evet en zoru da bu galiba beklemek
Kızlar bugün 5. Günüm ,2 embriyo 5. Gün 23 mart transfer yapıldı,ben transfer öncesinden beri test yapıyorum,taze transferdi.16 mart ovıtrelle vuruldum.ıgnenın etkısını gormek ıcın test yapıyordum,dün bu testten yaptım cıkmadı,salı günü vardı ama .Bugün sabah ilk idrarla yaptım,bu şekilde çıktı..Prodictor de kargoda onu da ⅔ gün yapıp kontrol edecegım ,sizde cizgiyi görüyormusunuz

Bende bugün idrar testi yaptım tek çizgi şuan biraz modum.dustu umarım erken olduğu için öyledir 😔