Kızlar bugün 5. Günüm ,2 embriyo 5. Gün 23 mart transfer yapıldı,ben transfer öncesinden beri test yapıyorum,taze transferdi.16 mart ovıtrelle vuruldum.ıgnenın etkısını gormek ıcın test yapıyordum,dün bu testten yaptım cıkmadı,salı günü vardı ama .Bugün sabah ilk idrarla yaptım,bu şekilde çıktı..Prodictor de kargoda onu da ⅔ gün yapıp kontrol edecegım ,sizde cizgiyi görüyormusunuz

![https://mutluresim.com/images/2025/03/28/1WdGzo.jpeg](https://)

Bende bugün idrar testi yaptım tek çizgi şuan biraz modum.dustu umarım erken olduğu için öyledir 😔

sdmnvbzkrt yaa ben alıstım artık test yapmaya cıkmayınca üzülmüyorum da,takmayın kafanıza 10 gün teste görmeyip kanda gören var ,sakin kalın..

Vrouw umarım öyle olur evde tekrar yapmicam artık kan verene kadar çünkü tüm modum düştü, zaman geçmek bilmiyor bu sürecin en zorlandığım ve yiprandigim kısmı beklemek oldu maalesef

Burcu_drn canım mesajını şimdi gördüm şimdi nasılsın aynı gün olduk seninle 🌸valla psikolojik mi bilmiyorum kasık ağrıları, bacak ağrıları adet sancısı gibi sancı oluyor göğüs hassasiyeti 🙏🏻 senin nasıl his var mı?

atlasasya bende hiç bir belirti yok sürekli kendimi dinliyorum ama yok yani uydurmalık bile belirtim yok 😄 yarın kan vericem ama dayanamam ben böyle 😄

Kızlar bugün 1 hafta oldu transfer olalı. Uyanınca test yaptım negatif çıktı. Hem de en iyi marka dedikleri awoxu denedim. Tutmadı galiba benim transferim.

koza08 ya benim pozitif 6.gün bugün ama cıft embrıyo koydular onun etkısı vardır,şöyle söyleyeyim dün prodictor ile yaptım o kadar sılık var kı kör olacaktım ,ama clear dıye burda yurtdısında bı marka var daha net cıkardı bugunku daha koyu,evde productor de var ama yapmadım onu pazartesi son kez yaprım.Sızde bekleyın 8.günden sonra cıkar varsa ,hcg tahmınımce daha kan versen 20 yi gecmez bende ..Sakin olun üzmeyin kendınızı,benım ocakta da tuttu kımyasal oldu,saglıkla gelecegı vaktı beklıyorlardır

Vrouw biraz bekleyince ince bir çizgi görünüyor. Ama ilk 5 dk içinde yoktu. Güvenemiyorum. Benim de ikinci transferim. İlki tek embriyo idi. 9.haftamda yoğun kanamadan dolayı kalbi durdu. Sağlıkla olacaksa tutsun inşallah diyorum.

koza08 valla ben gecen yıl evlendım,2 kez nırmal gebelık 8 haftalık kalbı durdu.Sonra tr de tup bebek pgt ama saglıklı embrıyo gelmedı,ocak ve mart 2 normal transfer belçikada .Bu sonuncu ıste,olmasa bır daha bır daha..Yanı bir yılda bu 5. Aslında..ama hep duam saglıklı hayırlı olacaksa olsun,ben neden acele edıyorum yas sınırda zamanım pek yok:) gec evlenınce gec kalınıyor bebege beklemeye pek zaman yok,siz hiç sıkmayın canınızı .

atlasasya canım ben dün dayanamadım kan verdim 24.89 geldi yarın acilde bir daha vericem bakıyım yükseliyor mu yoksa yanlış mı çıktı emin olamıyorum erkenden sevinmek de istemiyorum. 6. Günümde kan verdim

Vrouw benim 11 yıl olacak evleneli önceden doğal yolla olan da düşük oldu. Ben de en güzeli neyse o olsun inşallah diyorum.

Cemreeamine ben 24ünde transfer oldum canım seninle aynı mıydık biz, bende çok merak ediyorum ama yarın evde idrar testi yapıyım diyorum

koza08 ne zamandı sen transferin canım benim 24 ü yarın idrar testi yapıyım diyorum dayanamıyorum ama en sağlıklısıda kan vermek

Rachelgreen94 benim 22 siydi canım. Bugün 1 hafta oldu. Bence erken en az bir hafta ya da 10.günde yapsan daha net olur. Ben 5.günde yaptım bir de bugün denedim insan daha da geriliyor erkenden yapınca.

koza08 bende çok zor dayanıyorum ama az daha sabır annesi kanda daha net sonuç çıkacaktır inşallah ♥️ negatif düşünmeyin 🙏🏻