Yektek22 Rachelgreen94 ay çok sevindim kaçıncı gün yapmış oldun yani. Ben trasnfer olunca yapmak istemiyorum ama dayanamam büyük ihtimal
Rachelgreen94 Yektek22 evet bende hiç beklemiyodum ama dayanamayıp yaptım laboquick marka test. Dün çok belli belirsizdi bu sabah baya belirginleşmişti.6.gün bugün forumda görmüştüm 6. Gün çıkanları o yüzden yaptım
Cemreeamine atlasasya hayır canım transfer gününü saymadan 6. Gün verdim. Moralini bozma doktorum erken yaparsam çıkmaz boşuna üzülürsün demişti bana geç salgılanıyormuş 9. Gün verirsen kesin sonuç öğrenirsin inşallah vardır kucağına alırsın ❤️
atlasasya Cemreeamine amin inşallah hepimizin yüzü gülsün, sabırla bekliyorum artık. Biraz hafifledim teşekkür ederim saatler bile farkediyormuş. Dayanırım üzülmem diyordum ama dün çok kötüydüm çok ağladım. 🌸
sdmnvbzkrt Test veren var mı?herkes gününü beklicek sanki, ayh çok heyecanlı umarım hepimiz pozitif alalım 🙏
Burcu_drn sdmnvbzkrt ben dün kan verdim 17.4 geldi sonuç. 5.gün embriyosu 25 mart transfer tarihi. Tabi 2 katına çıktığını görmeden heveslenmek istemiyorumm. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırızzz 🧡
koza08 sdmnvbzkrt beni sıkı sıkı temnihlediler tüp bebek merkezindekiler. Ben 3 nisanda 12.gün vericem. Erken versem negatif çıkarsa iğne ve ilaçları kafama göre bırakamam. Kullanması da eziyete döner. En iyisi kuzu kuzu günümü beklemek. 😔
Cemreeamine atlasasya ağlama canım benim aynen saat bile çok fark ediyor kimin ki kana geç karışıyor sen son güne kadar bekle inşallah olucak
sdmnvbzkrt koza08 bende bugün kan verim diodum ama haklısın negatif görürsem 2 gün nasıl dayanırım ignelere beklemem lazım
Rachelgreen94 Benim 24 mart transfer 3 gündür evde test yapıyorum ilki çok silikti,2.belirginleşti bugün iyice koyulmuş.2 nisan kan vericem acillerde veriliyor dimi? İnşallah sıkı sıkı tutunmuştur minikolarımıx♥️
sdmnvbzkrt Rachelgreen94 yaa süper inş tutunmuştur 🙏 yaa evet veriliyormuş acilde yaptirirsan haber ger mutlaka inş güzel haberler olsun 🤗
Burcu_drn Rachelgreen94 veriliyor canım tüp bebek tedavisi görüyorum dediğinde problem etmiyolar mutlaka haber ver bize dee
koza08 sdmnvbzkrt gününü bekle bence. Şimdi pozitif olup az bir değer çıkınca da stres yapıyor insan. En net şekilde belli olur. Çarşamba mı kan vereceksin canım?
sdmnvbzkrt koza08 evet düşük çıkarsa da stres olcam.transfer 22 siydi test Çarşamba dedi merkez. Beklicem bakalım 🤗
Rachelgreen94 Burcu_drn eveet çarşamba günü vericem inşallah sizinde pozitif gelmiş allah tamamına erdirsin♥️
atlasasya Cemreeamine 🥹 ayy amin inşallah canım 🫶🏻 yüreğime su serptin Allah razı olsun duymak iyi geliyor