nuraymommy Fatma5806 ayy darısı benim başıma ya erken öğrendikten sonra ne yaptın peki hemen doktora gittin mi bekledin mi muayene için
Fatma5806 nuraymommy 2. Çocuğum olunca tecrübede haliyle var canım 🥹 adet tarihinden 1 hafta sonra gittim kese bebek vardı tekrar 1 hafta sonrası kalp atışı 🥰
nuraymommy Fatma5806 Gokcebdk İnşallah dediğiniz gibi olur salı gününe kadın doğum randevusu aldım zaten hemde kontrole gideceğim
Gokcebdk Ben adete bir hafta kala kan testi verdim negatif cıktı ama hamileymişim. 4 gün gecikince cıktı. Bence adetinizi bekleyin
rabiayy nuraymommy bence bugün tekrarla canım testi. Koyulaşma olursa kan ver. Erken öğrenmek iyi olmuyor gerçekten, tecrübe ile sabit. Şu an kan versen betan düşük çıkacak, stres yapacaksın. Evde takip etmek en iyisi
nuraymommy Sarkac ben bugün kadın doğuma gidiyorum kontrole canım sende kan testi yapmadan güvenme derim çok aldatıyor testler
nuraymommy Sarkac geldim canım kontrolden bir sorun yok dedi folikler mi ne güzel çalışıyor sorun yok dedi folikasit verdi
Sarkac nuraymommy anladım canm herşeyin hayırlısı bende adet olcam gibi geliyorvinşallah uojsa oluruz gecikmez
Sarkac nuraymommy 6 gün kaldi sabah erken geblik yptimmm cok zor gozuken cizgi var senin bile daha belirken kanda çıkmadıysa benimde yoktur ama bu ay değixşijti gögüslerim demekki belirtilere kanmamak lazım😒