nuraymommy etkafa bugün biraz zor kocam evde kızıyor o bana acele ediyorsun diye gidip gizli vericem 😂 en kötü yarın falan yaparım ya
rabiayy nuraymommy bence bugün tekrarla canım testi. Koyulaşma olursa kan ver. Erken öğrenmek iyi olmuyor gerçekten, tecrübe ile sabit. Şu an kan versen betan düşük çıkacak, stres yapacaksın. Evde takip etmek en iyisi
nuraymommy ddefnos etkafa Sarkac Kızlar var mı koyulaşma sizce ona göre kan vereyim ya çok korkuyorum negatif çıkar diye
ddefnos nuraymommy ben test yapmadım ama adet bitiminden sonra birliktelik olmuştu o zaman hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü tam yumurtlama tarihimde yerleşme kanaması oldu daha adetim 15 gun vardı adetim 8 gün geçince 6300 betayla öğrendim yani ihtimali var testte çıkmaz diye düşünüyorum
nuraymommy etkafa 2 nisan canım uygulamaya göre ama pek sarkmaz benim adetim zaten düzenlidir 1-2 gibi olurum yoksa eğer 🥺
ddefnos nuraymommy bence biraz bekle zaten ogrensende bekliceksin kese bile gorunmuyor bazen erken ogrensende stres yapma meşgul olmaya çalış inşallah hamilesindir 🧡🙏🙏
nuraymommy ddefnos inşallah canım ya hafta içi bişeyler yaparım artık tam kırmızı olsun öyle gideyim 🥹
uzlet Rabiayunus2025 Evet canım gerçekten böyle Stresten uzaklaşıp psikolojikman kendimi rahatlattım ve kendiliğinden düşmüştü hormonlar bu ay. stresi çok etkili gerçekten sen de üzme kendini olacak olanda da olmayanda da bir hayır vardır hayırlısıyla kolaylıkla Rabbim nasip etsin
Fatma5806 nuraymommy ilk test 12 günn2. Test 9 gün canım ve kan verdim testin markasını hiç hatırlamıyorum 🙈 mor kapaktı
nuraymommy Fatma5806 ayy darısı benim başıma ya erken öğrendikten sonra ne yaptın peki hemen doktora gittin mi bekledin mi muayene için