Sarkac nuraymommy folik asitle hamile, ,kalan cook oluyormuş eger degilsek ad3t oluruz ins canm🌸stres daha kotu
Demeter6 nuraymommy nuraymommy adetim 12 gün geciktiğinde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım gebelik pozitif çıktı ama şöyle bir şey var dış gebelik vs gibi durum çeşitlilik leri oluyor o yüzden doktora ilk muayeneyi olmadan kesin tanı koymadım kendi kendime
Sarkac nuraymommy var ya demekki daha yeni kanda değerih yükselmiş herkes avox yaniltmaz bole çıkanlar kan verip değer 7 ile öğrenen varmış🌸🤲😊oldu cqnım çok sevindim k3ndim olmuş gibi😊
rabiayy nuraymommy var canım, Silik çizgi görünüyor. Bende de bu şekildeyken beta 15 çıkmıştı. Bence adetin geçene kadar 2 günde bir testleri tekrarla. Koyulaşma olacaktır inşallah. Günün geçtiğinde de kan verirsin 🌸
nuraymommy Sarkac valla canım ben hiç sevinemiyorum inan ki artık testlere inancım kalmadı hiç pregnant diye bir marka daha vardı oni da aldım sabah onu da yapıcam 🥺
Sarkac nuraymommy kız avow guven herkes onla ogrendi diyorlar ya o testi tek alın birde kuruma çizgisi çıkartmıyormuş olmasa çıkartmazdı bence erkenden girdin strese sabah onuda dene bakalım ama bence var.
nuraymommy Sarkac başlık açtım iki kişi bu awox değil dedi internetten sipariş etmiştim sahte geldi muhtemelen