Sunshinez hayır canım direk tıbbi genetiğe randevu alıyorsun gidince iki kaybım var diyorsun doktor kendi bakıyor zaten sendedir iki kayıp varmış bakarlar sonuçlar bi ay ile üç ay arasında çıkıyor hastaneye bağlı özellerde daha çabuk çıkıyor ben devlette yaptırdım bi ayda çıktı

Ervaa2534 canım benim ilaçtı ama yani doktorun ne verir onu bilemem Bir de yani iğneler çok büyük olmuyor şeker iğnesini bilir misin bilmiyorum ama onun ucu gibi oluyor ve hiç can acıtmıyor ayıptır söylemesi ben 450 tane iğne kullandım da o yüzden artık profesyonel oldum

Ervaa2534 keseyi gördüyseniz 1 hafta beklemeyin gıdın hemen kan sulandırıcıya başlar doktorunuz

xEndless bana haftaya gel dediler çam sakuraya gittim doğru düzgün bakmadılar zaten farklı doktoramı gitsem ya

Ervaa2534 teşekkür ederim 💜 kuzummm şöyle düşün mucizelerimiz onlar bizim biz de onların anneleri olduğumuz için iğneler hiç Can acıtmıyor yani ben hep öyle düşündüm öyle vurdum iğnelerimi belki 14 yıllık bir Özlem var evlat hasreti var ondan dolayı da olabilir evet en sonunda artık canım acıyordu O zaman da eşim vuruyordu zaten 🤍🤍🤍🫂🫂🫂🫂

Bir hafta beklemeyin kesinlikle, hemen bildiginiz guvendiginiz bir doktora gidin belki hemen igneye baslamaniz gerekiyordur. Ben de kalp atisi durmasiyla evladimi kaybettim. Riske atmayin bi an once gidin doktora bir hafta icinde farkli sonuclar ortaya cikabilir. Allah bebeginizi size bagislasin

Ervaa2534 canım kan pıhtılaşman var bende hem iğne hem hap kullanıyorum her hamileliğimde de kullanmak zorundayım daha önce iki düşüğüm var

Ciceklerisever of ya kafam karıştı niye bana bi hafta sonra gel dedilerki bu devlet hastaneleri neden böyle bişeyi düzgün olsa ne olur şuan özele gitme imkanımda yok yarın gitsem diyecekler bi hafta sonra gel dedik sana

Musemma06 seninde sonucum böylemiydi canım genetik doktoru bizim için ilk uçu önemli dedi ama kadın doğum doktoruna danış dedi onlarda bugün bişey demediler bi hafta sonraya ertelediler

Ervaa2534 baska bir doktor ya da hastaneye mi gitseniz. Genelde hamile kalir kalmaz baslaniyo cogu zaman kan sulandiriciya. Acaba eczaneden corapirin mi alsaniz doktora gidene kadar. Kan sulandirici hap bu. Bilemedim 🙁

Hamileliği öğrenir öğrenmez başlanıyor ilaçlara ya da iğneye. Mutlaka gidin aksatmayın

Ervaa2534 kan sulandırıcı kullanman gerek canım pıhtılaşma çıkmış hastanen yakınsa yarın git yazdır bence haftayı bekleme

Ervaa2534 Özele git durumun varsa canım iğneye başlar doktor direk sonra yine çam sakuraya devam edersin gerekirse yine de sen bilirsin benım 2 gende vardı direk iğneye başladı doktorum