Kızlar bugün doktora gittim önce bişey demedi sonra aradılar beni bi hafta sonra mutlaka gelin ilaç başlanacak size dediler sizce sonucum nasıl ilaç iğne mi veriyorlar yoksa kan sulandırıcı hapmı yeni gebelik olduğunu öğrendik doktor keseyi gördü bugün

Kızlar sonucu böyle olan varmı varsada doktor size ne dedi basıl bi ilaç kullandınız

Lütfen bilen varsa kızlar cevalayabilirmi

Bu arada kromozonada bakıldı o normal çıktı sadece bunda böyle yazıyor bende anlamadım anlayan vardır belki diye paylaştım

Genetik testini kadın doğum doktorunuz mu istedi yoksa başka bölüm doktoru mu istiyor? Benim de iki kaybım var yaptırmak istiyorum o yüzden sordum

Sunshinez birilerinin istemesine gerek yok ben 8 yıl önce genetik testi yaptırmak istediğimde Kanuni Sultan Süleyman’a gittim oradaki doktor bana dedi ki hiçbir şey beklemeyin direkt gelip yaptırın dedi

Ervaa2534 canım sonucun benimkine benziyor pıhtılaşma var gibi duruyor ama bir hekim değilim bilemem kan sulandırıcı verecektir büyük bir ihtimal ben de ilk kan sulandırıcı kullandım hamileliğimin bir dönemi Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Sunshinez canım doktor istersen yaptır dedi bende tıbbı genetikte. Randevu aldım iki ve üstü kayıplarda yapıyorlar benim geçen gün çıktı doktor eşinede yapalım dedi onun sonuçları daha çıkmadı

OmerNfs ilaç mı canım yoksa iğnemi kullandım iğne vericek diye korkuyorum ya umarım ilaçtır

Sunshinez hayır canım direk tıbbi genetiğe randevu alıyorsun gidince iki kaybım var diyorsun doktor kendi bakıyor zaten sendedir iki kayıp varmış bakarlar sonuçlar bi ay ile üç ay arasında çıkıyor hastaneye bağlı özellerde daha çabuk çıkıyor ben devlette yaptırdım bi ayda çıktı

Ervaa2534 canım benim ilaçtı ama yani doktorun ne verir onu bilemem Bir de yani iğneler çok büyük olmuyor şeker iğnesini bilir misin bilmiyorum ama onun ucu gibi oluyor ve hiç can acıtmıyor ayıptır söylemesi ben 450 tane iğne kullandım da o yüzden artık profesyonel oldum

Ervaa2534 keseyi gördüyseniz 1 hafta beklemeyin gıdın hemen kan sulandırıcıya başlar doktorunuz

xEndless bana haftaya gel dediler çam sakuraya gittim doğru düzgün bakmadılar zaten farklı doktoramı gitsem ya