Hanımlar merhaba 1bucuk aylık bebeğinize özellikle erkek bebek kaç ml mama veriyorsunuz ve ne kadar aralıklarla ? Anne sütü de alıyor ama fazla değil kaç verşyorsunuz sizler
Bebeğine mama verenler
1 bucuk aylıkken günde 2 ya da 3 kez falan mama veriyordum sürekli memede duran bir bebek benim ki haliyle Süt bir süre sonra birikmiyor göğüslerim falan acımaya başlıyordu. Birde doyamadığım için aç gibi sürekli emmek istiyordu oyzıden mamaya başlamıştım. 60 ml yapıyordum bazen yarısı kalıyordu bazen tamamını içiyordu.
elasevgi Benim bebeğim de 1bucuk aylık 60 cc yapıyorum
tubavarlikk anne sütü de alıyor mu
elasevgi verin bence zaten doyunca diliyle itiyorlar bende öyle öyle arttırdım. Şuan 3.ayın içerisindeyiz 125 içiyor artık ilk zamanlardaki gibi çok sık emmiyor bende sağım yapıyorum o durumlarda buzluğa koyuyorum dışarıya falan çıkarken mama yerine Süt alıyorum yanıma günde 3 4 kez mama da veriyorum ama doymuyor çünkü.
elasevgi evet ama fazla değil
tubavarlikk ne kadar aralıklarla veriyorsunuz mamayı 60 cc
elasevgi acıktıkça , en geç 3 saat o da gece
tubavarlikk o zaman sizin sütünüz yetiyor gündüz de. Ben mecbur gündüzde mama veriyorum doymuyor çünkü
elasevgi bende anne sütü ve mama veriyorum şu an 4 aylık olduk ilk ayda 60 yapıyordum bende ilerleyen zamanlarda doymuyor gibiydi doktorumuza sorduğunda kaç ml yapmamız lazım kaç saat aralıkla vermem ben genelde önce iki göğüsten de emzirip durumuna bakıyordum ona göre halen daha ağlıyorsa yapıyordum zaten çok alırsa mamayı fazlasını kusuyor yada ağzını kapatıyor istemiyor 2. Ayına kaçar 60 verdim sonra artık anlıyorsunuz kaç yapmanız gerektiğini 90 ml derken şimdi de çok aç olduğunda 120 ml yapıyorum çok aç değilse gene 90 geri düşüyorum