Hanımlar merhaba 1bucuk aylık bebeğinize özellikle erkek bebek kaç ml mama veriyorsunuz ve ne kadar aralıklarla ? Anne sütü de alıyor ama fazla değil kaç verşyorsunuz sizler

1 bucuk aylıkken günde 2 ya da 3 kez falan mama veriyordum sürekli memede duran bir bebek benim ki haliyle Süt bir süre sonra birikmiyor göğüslerim falan acımaya başlıyordu. Birde doyamadığım için aç gibi sürekli emmek istiyordu oyzıden mamaya başlamıştım. 60 ml yapıyordum bazen yarısı kalıyordu bazen tamamını içiyordu.

Begleyna benimde aynı durum süt kalmıyor artık ama benim bebeğim doymuyor resmen 60ın hepsini bitiriyor acaba 75 versem çok mu olur dedim de

elasevgi verin bence zaten doyunca diliyle itiyorlar bende öyle öyle arttırdım. Şuan 3.ayın içerisindeyiz 125 içiyor artık ilk zamanlardaki gibi çok sık emmiyor bende sağım yapıyorum o durumlarda buzluğa koyuyorum dışarıya falan çıkarken mama yerine Süt alıyorum yanıma günde 3 4 kez mama da veriyorum ama doymuyor çünkü.

Begleyna duyan herkes 1bucuk aylık bebeğe 75 ml çok fazla sütünle doyar diyorlar ama doymuyor çocuğum anlıyorum ben. Bende dışarda mama veriyorum sağacak kadar çok sütüm olmuyor

elasevgi benim bebegim bir buçuk aylıkken 45 cc içiyordu şuan 2.5 bazen 80 cc içiyor bazen 60 içiyor

elasevgi bende anne sütü ve mama veriyorum şu an 4 aylık olduk ilk ayda 60 yapıyordum bende ilerleyen zamanlarda doymuyor gibiydi doktorumuza sorduğunda kaç ml yapmamız lazım kaç saat aralıkla vermem ben genelde önce iki göğüsten de emzirip durumuna bakıyordum ona göre halen daha ağlıyorsa yapıyordum zaten çok alırsa mamayı fazlasını kusuyor yada ağzını kapatıyor istemiyor 2. Ayına kaçar 60 verdim sonra artık anlıyorsunuz kaç yapmanız gerektiğini 90 ml derken şimdi de çok aç olduğunda 120 ml yapıyorum çok aç değilse gene 90 geri düşüyorum

Rabiaa97 ne kadar güzel açıklamışsınız böyle❤️ bebeğim 1bucuk aylık bende hem emziriyorum hem 60 ml veriyorum ama doymuyor 75e çıkarsam çok mu olur diye düşünüyorum ortada kaldım