DLn1 Minikomm ben hiç dikkat etmedim vlla işthmı acıyomu acıyomu DİE dur bş yarından sonra düzenli içm bkm nolcak 😂😂
Minikomm DLn1 kan ilacı dediğin Demir ilacıysa kullanıyorum. İştahımı gerçekten çok artırdı ama benim. Kendime hakim oluyorum ama ipin ucunu kaçırırsam fenaaa🤣
DLn1 Premsescik ben baslarda düzenli kulnrken kahvaltı yapıp arkasından içiyordum sonra kan ilacını verdi sonr üsütüm fln grp olunca Baska ilaçlar fln kulndgm 1 hafta flnda bu sefer onu içmeyi fln kestm ileşncede kan ilacını içiyom ikisinde sürekli gözm. Önünde ama onu içesm glmyo
Esn DLn1 bnm doktorum içemediğimi söyleyince kesti hapı. Sadece geynoferrosanol kullandım kan ilacı içinde birkaç vitamin daha var bi de d vitamin kullanıyorum 37 olcaz nerdeyse bi sıkıntı olmadı doktoruna danışabilirsin
Fatmaykt Minikomm bende kullanıyorum iştahım inanılmaz açık.memlekete geldiğim için diyordum ama ondan mıymııııışşş😳
Durulaylaylay DLn1 bende öyleyim hep ama kahvaltı filan yapamıyorum onun vitaminini dengelemek için sürekli göz önğnde bulundurmaya çalışıyorum☺️☺️
DLn1 Durulaylaylay bnm öyle hc cok yemek yemek gibi bişeym yok millet okuyomda herkez yok habşre yiyiom ediyom yazıyo ben hamile olmadan önce daha cok yiyordum vlla :)