FaziletB Bende 21 haftalığım hem gyneferon kan ilacı hemde decavit in ikinci kutus u nu kullanmaya devam ediyorum.Ne yazıkki vitamin kilo aldırıyor, ama yapacak birşey yok şuan gerekli olduğu için kullanmak zorundayım doktorum bu şekilde söylüyo
Minikomm DLn1 tamam ayni şeydir Demir ilacı da kan ilacı diye geçiyor ikisini de Doğuma kadar kullan demişti bende düzenli kullanıyorum. Ama vitamini bir gün arayla 🤣
DLn1 Durulaylaylay bnm öyle hc cok yemek yemek gibi bişeym yok millet okuyomda herkez yok habşre yiyiom ediyom yazıyo ben hamile olmadan önce daha cok yiyordum vlla :)
Durulaylaylay DLn1 bende öyle aşırı yemiyorum canm ama belli bi şeyden sonra gece açlıktan uyandırıyor seni 😄 sonra yiyosun mecbur
Burcu3572 Halvaci kan ilacını aç karina içemedim doktor yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi öyle yapıyorum
Selvis Prospektüsüne bakın orda kahvaltıyla birlikte yazıyor. Daha etkili olması adına kahvaltı öncesi al demişti doktorum 1 ay kullandım ben . Sonrasında imom a geçtim vitamin içeriği daha yoğun olduğu için
Zeynepkubra DLn1 decavit içiyorum tok karnına gece yatmadan önce mideme dokunmasın diye emzirme sürecindede ilk 3 aya kadar devam ettiriyor doktorum
Fatmaykt Minikomm bende kullanıyorum iştahım inanılmaz açık.memlekete geldiğim için diyordum ama ondan mıymııııışşş😳
Minikomm Fatmaykt memleket de devavit kadar iştah açan bisey ama 🤣🤣🤣 bende memleketten uzaktayım yakında memlekete donucem Doğum için. Şuan decavit ile iştahım x2 idi. memlekette x4 olur 😭🤣🤣