Durulaylaylay DLn1 bende arada unutuyorum canm gece içiyorum unutunca ☺️ Gündüz almaya çalışıyorum aklına geldiğinde yemende bi sakınca yok günde bi kere zaten tok karına istediğin saatte yiyebilirsin😊
Hayale DLn1 bana doktor günde bir kere yazdı onun için fark etmiyor sabah ya öğlen hangisi oldu içiyorum🥰
DLn1 HaticeNur gözümün önünde smdi iöerm aha içecem fln DİE DİE gece oluyo vlla kalıyo sonra basta düzenli içiyordum smdi içmiyom
DLn1 Durulaylaylay kan ilacımı sürekli içiyom niyeyse onu içmek hc içimden glmyo onun içinde sürekli utnyorum :)
DLn1 Seyma94 o nadl oluyo ya Bn 6 aylık oldum doktor bana doguma kadar bununda kan ilacınıda kullan dedi zaten bunu 3 aydan sonra veryo
Durulaylaylay DLn1 bende öyleyim hep ama kahvaltı filan yapamıyorum onun vitaminini dengelemek için sürekli göz önğnde bulundurmaya çalışıyorum☺️☺️
Minikomm DLn1 @Seyma94 bana da folik asiti kestikten sonra verdi ve doğuma kadar kullan dedi. Bir de iştahını cok artırırsa bir gün iç bir gün içme demişti. Başta hep içtim ama artık ben ben değilim 🤣 oyuzden bir gün arayla içmeye başladım
DLn1 Seyma94 vlla bana 3 aydan sonra folik asiten sonra verdi ilk kulndgm tablet bitti düzenli içmstm 6 aylık oldum o gün bitti npym dedm doguma kdr onuda kan ilacınıda kulancksn canm dedi
DLn1 SARAMAZE19 hamileliğimn basında hc bulntm kusmam olmdıgı halde 4 5 kilo verdim smdi yeni yeni kilo alym bende ymem içmem norml öyle Bi abrtım da yok ama ben cok harktlym blki ondandr
DLn1 Minikomm ben hiç dikkat etmedim vlla işthmı acıyomu acıyomu DİE dur bş yarından sonra düzenli içm bkm nolcak 😂😂