Tugba29_ amin canım
Temmuz anneleri bakabilir mi alışveriş hakkında
Esravf canım herşey hediye geldi bitti sayılır ben de bi kaç bişey almak istedim
gizem_sert inşallah canım amin
Bende bol bol zıbın aldım uzun kolluda aldım bebiş doğunca sürekli klimalı ortamda olacak diye ama onun dışında hastane cıkışı ve takımı var yeter valla büyüdükçe alırım ☺️
- Düzenlendi
Kısa kollu zibinlar aldım 3 aylık e bebekte kısa kollu tulumlar var çok hoş onlardan aldım. Yeni doğan için de zıbın ve bir kaç alt üst aldım. İnan çok çabuk büyüyor yeni dogana çok para verme üç aylık al genelde sonra zaten hava soğucak . Bebek arabası gibi demirbaşlar bitti zaten her şeyi aldım ben😄
Obirtazeanneee benim de temmuzun ilk haftası görünüyor doğum ben diğer çocuklarımdan kalan kıyafetler vardı çoğunluk onları kullanacağım ayriyeten 4 askılı zıbın aldim bir takım hastane çıkışı bı tane isimli tulum aldım bana hediye gelecek de çok kıyafet olunca bide vardı onları yıkadım hazırladım muhtemelen bugün de ütü yaparim hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum size de fikir olsun benim erken doğum riskim olduğu için son zamana bırakmak istemiyorum birazda tez canliyim beklemeyi sevmem😂😂😂
gamzemissss kız mı erkek mi canım
Datlum maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Zeynep_1212 son adet tarihin ne canım ilk haftasıysa aynıyız
Benimde temmuzda doğum inşallah daha erken gibi geliyor tek parça bile bişi almadım, burda görüyorum herkes heves ediyor ama bana çok zor geliyo hangi birini alıcaz ne alıcaz nerden alıcaz 🫠 şu konuda hevesim olmayabilir iki kere düşüğüm hiç bu noktalara gelemedim o zamanlar şimdide uzak kaldım
Bende çoğu şeyi almaya başladım. Beşiği emzirme yastığı , hastane çıkışı , biberonları emziği , zıbın , tulum, ağız bezi vs. Ama baktıkça o kadar çok eksiğim var ki hangi birini alıcam diye düşünüyorum. Genelde hep pike ve müslin kumaşa odaklandım. Bebek arabasını indirim kovalıyoruz ve marka olarakta karar veremedik
Benımde temmuz ama antalyada yaşıyoruz heryer klıma o yüzden uzun yenı doğan takımlar aldım dışarıda sadece zıbın giyer evde uzun
Obirtazeanneee son adetim 27 Eylül canım tahmini doğum 6 temmuz görünüyor seninki ney
Bernaydiii kac haftaliksiniz benimde o haftalarda
Zeynep_1212 28 Eylül benimde 1 gün ya 🥰
Obirtazeanneee evet bakalım hangimiz önce doğuracak senin bebiş cinsiyeti ne
Zeynep_1212 kız benimki senin
Obirtazeanneee babası 1 patik almıştı ilk öğrendiğinde, abisi de diş kaşıyıcı😅 henüz 1 tane zıbın bile almadım 30. Hafta gibi toplu bir alışveriş yaparım diye düşünüyorum.
Obirtazeanneee benimki de erkek bı oğlum bide kızım var ayrıca büyük
Obirtazeanneee Benim doğum 16 temmuz civarı görünüyor, 3-4 tane pamuklu ince uzun kollu aldım, 10a yakın zıbın aldım pamuklu kısa kollu, 1-2 tanesi askılı 0-3 ay için. Bide beğendiğim 1-2 parça cicili bişeyler aldım. Doktorum en azından 1 aya yakın uzun kollu giyinmesi iyi olur dedi o yüzden hastane çıkışını vs öyle tercih ettim. Yaşadığınız yere göre değişiklik gösterir ben Trabzondayım yazda olsa serin olma ihtimali çok yüksek buraların. Genel olarak o dönem için yettiği söylendi. 3 aydan sonrası içinde yine zıbınlar ve alt üst takımlar aldım ince uzun kol gibi. Zaten kapkalon giydirmenin bi manası yok evlerimiz her türlü sıcak, üzerije bi yelek bi müslim yeterli olur. Zaten herkes sürekli değişeceksin altına yaptıkça diyo o yüzden pek kestiremiyorum. Ne güzel görünürse artık gözüme 😂